Літо швидкоплинне, тож поспішайте порадувати себе та своїх друзів!

25.06.14, 12:00

«Ура! Ура! Веселий час! Прийшли канікули до нас!» - з таким радісним гаслом розпочалося літо для маленьких кіровоградців. Саме в цей спекотний період обласна бібліотека для дітей ім. А. Гайдара працює в посиленому режимі, тому що користувачів стає дедалі більше і більше. І не дивно, адже останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна весело, цікаво, а головне – корисно провести своє дозвілля і літній відпочинок.

До послуг користувачів: різноманітні конкурси, майстер-класи, вікторини, мульт-презентації, ігри, розваги як в стінах бібліотеки, так і на свіжому повітрі, на бібліомайданчику. Проводячи канікули разом з бібліотекою, діти отримують позитивні враження, радісні емоції, спілкуються з однолітками, читають, пробуджують свою фантазію і творчість. Протягом перших трьох тижнів літа нашим гостям було проведено понад 70 екскурсій по бібліотеці, безліч різноманітних оглядів цікавої літератури та періодичних видань, майстер-класи та інші заходи.

У складний для країни час бібліотека розпочала новий проект «Голуб миру», у рамках якого діти навчалися виготовляти голубів з паперу в техніці оригамі й дізналися цікаву легенду про те, чому саме голубів називають символами миру. Традиційним став для останніх кількох років захід до Міжнародного дня захисту дітей під назвою «Свято улюбленої іграшки», де на користувачів чекали улюблені казкові герої Малюк та Карлсон. Всесвітній день навколишнього середовища ознаменувався в бібліотеці циклом комп’ютерних презентацій «Чепурик – захисник довкілля».

Значна увага приділяється популяризації художньої літератури. Цьому присвячуються різні масові заходи, які мають календарну та тематичну спрямованість. Також кожної неділі працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою», де на Вас чекають настільні ігри, розвиваючі диски. Літо швидкоплинне. Тож не зволікайте – поспішайте мерщій порадувати себе та своїх друзів цікавим відпочинком у бібліотеці.

Автор: бібліотекар Юлія Бадамшина



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!