Молоді та здорові кіровоградці - за репродуктивне здоров'я

01.07.14, 14:00

Минулої п'ятниці на затишній центральній вулиці Кіровограда, - вулиці Дворцовій - на всіх прохожих чекали цукерки, печиво та фото-флешмоб "Молодий та здоровий!". У рамках акції Анна Горобцова та Ольга Гріднєва запрошували і молодь, і дорослих підійти, дізнатися про те, як зберегти своє здоров'я, а також сфотографуватися із різними постерами та взяти цукерку ;-) Учасників було чимало - всім сподобалося і спілкуватися, і куштувати цукерки, і робити фоточки. Далі шукайте свої зображення у групі "Здоров'я жінок" у соціальній мережі Facebook та на сайті "Тусовка". Для найактивніших учасників, чиє фото набере більше лайків, буде приємний сюрприз! Насамкінець скажемо, що флешмоб пройшов у рамках програми "Здоров'я жінок України".


Програма «Здоров’я жінок України» – це п’ятирічна Програма (2011- 2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Мета програми «Здоров’я жінок України» – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!