​Як малеча розважалась на "Святі Дитинства" у Дендропарку?!

08.07.14, 16:30

Кіровоградський Дендропарк завжди турбується про своїх юних відвідувачів. І минулої суботи, за підтримки голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ, відбулась розважальна програма "Свято Дитинства"! Ранок для малечі почався з вистави Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. Шаленими оплесками вітали діти героїв казки, щиро радіючи їх появі на головній сцені Дендропарку та насолоджуючись подальшим переглядом. А далі на дітлахів очікувала весела ігрова програма!

Колективне виконання танцювальних рухів, змагання за краще крутіння гімнастичного обручу, непрості командні забіги в боротьбі за перемогу та ще багато цікавого відбувалось в ході дитячої розважальної програми! А в цей час, всі відвідувачі Дендропарку раділи костюмованим героям одного з найпопулярніших мультфільмів. Ляльки величезних розмірів піднімали настрій усім, хто з'являвся на їх шляху, незалежно від вікової категорії.

Фотоархіви перехожих нестримно поповнювались новими фотографіями, адже бажаючих сфотографуватись виявилась чимала кількість. Як відомо, наостанок завжди залишається найцікавіше. І "Свято Дитинства" не порушує цю загально відому істину, адже далі та дітей та підлітків очікував квест. На чолі з капітанами, три команди, протягом години виконували десять завдань, з єдиною метою – стати переможцями! У гравців перевіряли спортивні вміння, патріотичні знання, їм загадували загадки та непрості запитання, вони демонстрували свою влучність та вчились робити орігамі. Словом, боротьба за перемогу виявилась непростою!


Команда, яка продемонструвала найкращі результати тримала ласий подарунок від спонсора ТМ "Рудь" – морозиво! Та без нього не лишились і ті, хто брав участь в ігровій програмі, яка передувала квесту.
Ось таке яскраве свято, насичене розвагами та цікавими іграми, отримали дітлахи, які завітали суботнього дня до Дендропарку!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!