Громадські організації, що працюють в сфері репродуктивного здоров’я і планування сім’ї, об’єднуються

11.07.14, 10:30

Благодійний Фонд «Здоров'я жінки і планування сім’ї» в рамках виконання проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку / USAID організував робочу зустріч ініціативних представників громадських організацій з усієї України для підготовки створення Всеукраїнської Коаліції з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Громадські активісти з 14 організацій, які представляли 9 регіонів – від Дніпропетровщини до Закарпаття, працювали над програмними документами Коаліції, планували спільну діяльність.

Як розповіла сайту “Тусовка” кіровоградська тренерка Ольга Гріднєва, яка брала активну участь у роботі Координаційної ради, в результаті напруженої роботи були зформульовані мета, завдання, які ставлять перед собою організації, що об’єднуються, розроблені процедури і правила приєднання до Коаліції, порядок ухвалення рішень, розробка плану дій з розвитку Коаліції громадських організацій, що працюють у сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Створення Коаліції – це вимога часу, адже робота у сфері репродуктивного здоров’я і планування сім’ї має бути системною, а досвід, що мають громадські організації, активісти, експерти, який напрацьований в різних сферах життя, а також підтримка колег - величезною допомогою у майбутній роботі.

Отже, завдякі роботі активістів, наразі вироблені Положення про коаліцію та Коаліційна угода і вже у найближчі місяці Коаліція буде створена і до неї приєднаються громадські організації та експерти з усієї України.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!