​Маленьким гостям Дендропарку відкрився "Світ Discovery"!

18.08.14, 17:00

Минулої неділі вибір чималої кількості городян впав на те, щоб провести недільний день у кіровоградському Дендропарку. Особливо цьому раділи маленькі відвідувачі парку, які змогли потрапити до "Світу Discovery"!

Пізнавальні тематичні конкурси та вікторини, цікаві факти та інтерактивні ігри, спортивні двобої та шалена дискотека під кращі хіти сучасності – ось, що очікувало на малечу, яка віддала перевагу яскравому дозвіллю. Та найбільшою популярністю користувався широко спектральний ярмарок розваг! Відвідати "тату-салон" чи стати моделлю для боді-арту; бути прикладом вишуканої голлівудської зачіски чи отримати фігурку з повітряних кульок, - все це стало цілком можливим! Обзавестися фенечкою, похизуватися патріотичним манікюром, або ж проявити свою кмітливість та примножити кількість Дендриків – панівну валюту того дня, виявилось під силу всім маленьким активістам!

Поборолись у парку і за цінні призи, адже в ході розважальної програми розігрували сертифікати на відвідування занять у Кіношколі, по закінченню якої, перед випускниками відкриється чимало перспектив. Переможці отримали головну нагороду, а тим, хто лишили боротьбу не дійшовши до фіналу, дістались символічні призи за старання. Саме таких яскравих барв додали гості Дендропарку своєму останньому дню тижня!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!