​Аукціон побачень стартує у Кіровограді!

19.08.14, 16:31

Благодійна акція, що її започаткувала у Кіровограді Аліна Сидоренко, спрямована на збір коштів для військових, а за основу має ідею аукціону побачень, таку популярну серед молоді великих міст. Мова про аукціони побачень, що проводяться з благодійною метою.

Зокрема, у спеціально створеній на Facebook групі «АУКЦІОН ПОБАЧЕНЬ «АТО закінчиться і я тебе поцілую» можна як виставити свою кандидатуру для побачення, так і сходити з кимось на зустріч, пожертвувавши кошти на добру справу.

Аліна пише: "...Більшість із нас надто пригнічують остані події, які кояться в нашій країні.Але ми також знаємо, що сьогодні - завтра все це не закінчиться, як би ми того не хотіли! Тим часом нашим хлопцям на фронті не вистачає елементарних речей, не кажучи вже про бронежилети, каски, тепловізори, тактичні ремені й інші необхідні в бою речі. Наближається осінь, разом із нею холод... Вкрай необхідне буде осінньо-зимове взуття!"

Тому Аліна з друзями переконала багатьох дівчат і юнаків нашого міста на деякий час стати "лотами" для благодійного аукціону побачень. Всі зібрані кошти будуть передані "Армії SOS Кіровоград" і витраченні для купівлі такого необхідного взуття для наших бійців. Тож, шановні друзі, для того, щоб піти на побачення із людиною, яка вам сподобалася, зробіть свою "ставку" під його фото у групі «АУКЦІОН ПОБАЧЕНЬ «АТО закінчиться і я тебе поцілую». Для того, щоб взяти участь в якості "лота", пишіть Аліні Сидоренко приватним повідомленням (у повідомленні відправляйте фото і телефон - оргкомітет буде створювати базу!). Увага, участь можуть брати лише повнолітні!


ПРАВИЛА АУКЦІОНУ:
- Стартова ціна будь-якого лота - 50грн;
- Піднімати ставки можна тільки на число кратне 25, тобто 25,50,75,100 і т.д. грн.;
- Приймаються анонімні ставки в особистих повідомленнях на адміністрацію аукціону
- Ставки приймаються до 15:00 15 вересня 2014
- Організатори не узгоджують місце і час зустрчі поміж "лотом" та "покупцем". Також Оргкомітет не несе відповідальності за побачення чи його наслідки.
-
Гроші за «лоти» повинні бути передані адміністрації аукціону зручним для покупця способом (готівка / на карту Привата), після чого покупцям будуть передані координати «покупок» і «сертифікат» на зустріч.

Для лотів:
- Виставляйте не більш одного фото, що не дуже давнє, бажано без великої кількості фотошопа;
- Якщо дали своє фото, муситимете піти на побачення.

Для покупців:

- Переконливе прохання негативні відгуки, вульгарні жарти та інше під фото лотів не писали;
- Роблячи ставку, будьте готові потім оплатити її;
- Купуючи лот, ви купуєте ПОБАЧЕННЯ, а не ЛЮДИНУ! Тому побачення не передбачає нічого інтимніше рукостискання!
- Оргкомітет продає
зустрічі з цікавими людьми, а не експорт-послуги. На побаченні кожен платить сам за себе, або ж за обопільною домовленістю лота і покупця!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!