​Тисячу гривень зібрали дітки для пораненого бійця

21.09.14, 18:00

Тисячу гривень зібрали діти, їх батьки, викладачі, учасники зразкового хореографічного колективу «Аеліта» та учасники гуртка «Рукоділля» на благодійній «Ярмарок печива». Всі зібрані кошти діти передадуть пораненому бійцю Національної гвардії Завітренко Миколі Миколайовичу, який знаходиться на лікуванні у Кіровоградському госпіталі.


- Саме на День Міста, 20 вересня, у нього День Народження і ми сподіваємося, що наша невеличка, але дуже щира допомога надасть йому здоров*я, сил, наснаги!, - розповідає керівник студії «Аеліта» Олександра Ткаченко. За її словами, під час свята діти та їх батьки, а також, викладачі клубів приготували 348 штук різноманітного печива, яке напекли власними руками. З величезним бажанням усі гості свята: діти, дорослі долучилися до цієї акції творчості та доброти.

Благодійний ярмарок проходив в рамках свята «Діти рідному місту». Святкові програми проходили у трьох мікрорайонах міста за участю ДЮК «Гірник», ДЮК «Скіф» та Клубу сімейного та дитячого дозвілля «Вогник» відділу сім*ї та молоді. Діти, учасники різноманітних гуртків, колективів, ансамблів об*єдналися разом і провели яскраве патріотичне свято, приурочене Ювілею Кіровограда.

Свято вийшло і справді незабутнім: святкова концертна програма зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» під керівництвом Олександри Ткаченко, вокального ансамблю під керівництвом Олексія Козачинського, виступи вокальної студії Клубу сімейного та дитячого дозвілля «Вогник» під керівництвом Людмили Мироненко, творчі майстерні від педагога-організатора ДЮК «Скіф» Альони Федорової та керівника студії «Рукоділля» Нелі Гончаренко. Дитяче мінідиско з казковими персонажами подарувало малюкам яскраві враження. Всі діти отримали смачні солодощі від магазину «Світ Танцю», а вокальна студія при зразковому колективі «Аеліта» отримали від відділу сім*ї та молоді синтезатор для занять у клубі.

Керівник Зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» Олександра Ткаченко щиро дякує усім батькам, дітям, педагогам за те, що у дуже скрутний для країни період ми знаходимо час, сили і сповнені добрих намірів робимо разом корисні справи у рідному місті.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!