​Грандіозне святкування заснування Єлисаветграду пройшло у Дендропарку

28.09.14, 9:00

Тиждень тому, 20-го вересня мешканців міста Кіровограда об'єднало спільне свято, яке вони вирішили відзначити в Дендропарку. Зважаючи на всю значимість цього дня, за ініціативи голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ, 260-та річниця від Дня Заснування Міста запам'ятається городянам надовго! Від самого ранку, на гостей наймальовничішого парку, перлини центральної України, очікувала колоритна програма, яка розпочалась із виставок та ярмарків найрізноманітнішого напрямку.

Помилуватись стендовими моделями-копіями від клубу ІТСМ, придбати унікальні зразки хенд-мейку, ознайомитись із творчістю письменника Анатолія Черниша та композитора Олексія Харченка, – все це можна було зробити в межах парку! Завітав цього дня і благодійний ярмарок "Єдина Країна" та обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”.

Викликати подив вибагливих відвідувачів Дендропарку вдалось завдяки символічній квітковій композиції у вигляді прапору Кіровограда. Яскраві та насичені кольори квіток, які були використані в цьому шедеврі, надавали нашому стягу особливих витончених рис. На маленьких активістів сьогодні очікував квест з підвищеним рівнем складності від клубу рейнджерів "Royal Rangers". Гідно пройшовши всі випробування, члени команди були нагородженні символічними футболками.

Поталанило дітлахам побувати також на майстер-класі з акторської майстерності від кіношколи "NovaModa", опанувавши початкові вміння, якими повинен володіти представник цієї професії. Завдяки функціонуванню спортивної зони, усі бажаючі могли позмагатись за першість в настільному тенісі, проявити свою майстерність у грі в шахи та випробувати свої вміння у CrossFit.

Цього святкового дня всі кіровоградці змогли не приховувати своїх почуттів та освідчитись в коханні…рідному місту! Теплі слова побажання заповнили весь простір плакату, на якому це можна було зробити. Урочистості та особливої величі заходу додав виступ муніципального оркестру, який зворушив усіх гостей Дендропарку. Істинну насолоду красою танцювального мистецтва подарував загальноміський вальс, який розпочав народний ансамбль бального танцю „Конвалія”. Під акомпанемент оркестрової музики, закружляли в рухах, повних грації і пластичності, члени цього відомого колективу. Та таємничий шарм лише посилився, коли після цього дійства було випущено в небо голубів, в знак миру на Україні, відсутність якого нині є причиною смутку громадян нашої держави.

Гумористичного характеру захід набув завдяки конкурсній програмі, слідом за якою розпочався виступ від "MALINKIN project". І лиш тільки-но наступив вечір і небо накинуло на себе темне зоряне простирадло, як був винесений святковий іменинний торт! Його величезні розміри встигли зафіксувати чимало камер та фотоапаратів. А пригощала святковим тортом сама Лариса ОНУЛ і всі любителі солодких ласощів могли скуштувати цю смакоту! Саме таким, феєричним та незабутнім виявилось святкування 260-ї річниці Дня Міста у Дендропарку! Дивіться більше фото!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!