"Відкриті уроки футболу" для дітей з Новомиргорода

04.10.14, 11:00

Соціальний проект проводиться під егідою і за сприяння Федерації футболу України та у співпраці з Міністерством освіти і науки, Управлінням кримінальної міліції у справах дітей Міністерства внутрішніх справ України. Черговий його етап відбувся у Новомиргороді, що на Кіровоградщині.

Головна мета заходу – використати позитивну футбольну атмосферу як потужний виховний інструмент для попередження дитячих конфліктів, дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

Не оминули увагою спортивне свято і поважні гості, зокрема голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, керівник обласної Федерації футболу Віктор Безсмертний та голова райдержадміністрації Олександр Сенченко. Також на захід завітали представники обласного відділу освіти і правоохоронці.

Протягом трьох днів у відкритих футбольних уроках взяли участь учні 3-7 класів шкіл району. Кожен день розпочинався з динамічної розминки. Потім для дітей інструктори проводили різноманітні розважальні футбольні ігри, змагання, конкурси та інші спортивні заходи за принципом – «Спорт для всіх». Футбольне поле було розділене на сектори, у кожному з яких працював тренер. Діти, об’єднані в команди, рухалися із сектору в сектор, де їм пропонували виконати ту чи іншу вправу або залучали до гри.

– Працівники міліції також спробували себе у ролі тренерів, – розповів начальник Новомиргородського РВ УМВС Олександр Козловський. – Наставники у погонах розповіли школярам про правила поведінки вболівальників на стадіоні, демонстрували свою амуніцію, чим викликали неабиякий інтерес у дітвори, адже кожен хотів приміряти каску чи потримати щит.

Сподіваємось, що ці години, проведені на спортивному майданчику, не пройдуть даремно і багато хто з дітей вирішить обрати активний та здоровий спосіб життя та долучиться до дружньої футбольної родини, – зазначив керівник міліцейського підрозділу.

За матеріалами Новомиргородського РВ УМВС в області




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!