Підсумки обласного туру Всеукраїнського фестивалю «Барви життя»

26.10.14, 18:00

Минулого тижня у бібліотеці відбулося підведення підсумків обласного туру Всеукраїнського фестивалю обдарованих дітей з вадами здоров’я «Барви життя». Організатори заходу: департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласний центр народної творчості, обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» та Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара.

Під час вернісажу талантів «Барви життя» юні дарування демонстрували свої творчі досягнення, майстерність та велику любов до мистецтва. Визначення переможців відбулося у таких номінаціях: вокальний та хореографічний жанри, образотворче та декоративно–прикладне мистецтво, фотографія та поезія. Всі учасники обласного туру Всеукраїнського фестивалю «Барви життя» були нагороджені пам’ятними подарунками, грамотами та дипломами. У свою чергу працівники бібліотеки підготували казковий подарунок, театралізоване дійство «Книжковий дім – відкритий всім».

У рамках заходу у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів було розгорнуто виставку творчих робіт дітей - юних учасників фестивалю, яка діятиме протягом тижня.
Всеукраїнський фестиваль «Барви життя» проводиться з метою залучення дітей з обмеженими можливостями до занять різними видами художньої творчості, виявлення нових талантів, сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації засобами мистецтва.

Упевнені, що такі заходи допоможуть об’єднати небайдужих людей до проблем дітей з особливими потребами для подальшої підтримки творчої наснаги та реалізації юних талантів.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!