Класний ​ролик про рідне місто зняли у Кіровограді

27.10.14, 13:00

Як розповіли організатори проекту, робота вийшла дуже позитивною. Всі зйомки проходили на піднесених почуттях та бажанні зробити щось цікаве. Концепція ролика полягала у тому, щоб на фоні міста показати саме людей, які живуть у ньому. Вцілому у зйомках взяло участь понад 230 осіб: учасники та батьки Зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім*ї та молоді, учасники команди зі стрітворкауту, учасники бейсбольної команди нашого міста та усі бажаючі, які зареєструвалися для участі у зйомках.

Найцікавішими та й найскладнішими були процеси зйомок напису «КІРОВОГРАД», який складався з 195 осіб. Люди сповнені енергії та натхнення зробити щось гарне для рідного міста, заряили зйомку суцільним оптимізмом. Ідея створення проекту належить молодому та дуже креативному депутату Кіровоградської міської ради Артему Стрижакову. Керівник проекту, а також його режисер-постановник – активна та творча керівник Зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта», директор Міжнародних фестивалів у Кіровограді, Греції, Польщі Олександра Ткаченко. Режисер монтажу ролика – енергійна та сповнена позитивних ідей Зоя Богдашова. І звичайно дуже цінна робота операторів: Олександра Катеруші, Олекссандра Коростовського та Івана Фоміченко, а також дизайнера з графічного оформлення Олексія Симонова.

Завдяки людям, які взяли участь у зйомках, а також творчій організаційній команді за декілька днів соціальний ролик «Я люблю Кіровоград» з'явиться на каналі Кіровоград. Навесні організатори проекту планують зйомку ще декількох соціальних проектів про наше місто!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!