Майбутні касири дізнавалися про деталі майбутньої роботи

29.10.14, 15:00

Днями у нашому місті відбулася зустріч студентів Кіровоградського вищого професійного училища №9 з топ-менеджерами регональної філії ПриватБанку.

“Кіровоградське вище професійне училище №9 готує спеціалістів-касирів, - ділиться враженнями від зустрічі Наталія Чебикіна, керівник Направлення "Касове обслуговування" і "Клієнт-менеджери" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Звичайно, що ми зацікавлені у тому, аби до нашої фінансової установи приходили найкваліфікованіші спеціалісти. Я теж випускниця цього училища, і своїм власним прикладом я доводжу, що тільки відповідальне ставлення до навчання, а потім своєї професії визначає успішне майбутнє кожного. Основний акцент зустрічі, як для майбутніх фахівців, було перенесено на універсальність наших фахівців - касирів, що працюють з готівковими розрахунками та клієнт-менеджерів, які консультують клієнтів по банківським продуктам, навчають їх самостійно працювати з банкоматами, терміналами самообслуговування”.

На сьогодні термінал самообслуговування - це міні відділення банку, яке дає змогу клієнтам самостійно здійснити ряд транзакцій за межами Банку, у вихідні чи святкові дні, в кінці робочого дня. В терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та кредиту, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення та отримання грошових переказів і навіть поповнення акаунта ВКонтакті. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Кожен сам може легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу. Але навіть якщо й заплуталися в меню і функціях пристрою, то завжди можна звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку можна побачити відеоролик з необхідними інструкціями.

“Ми вже не вперше проводим такі зустрічі менеджерів вищого рівня ПриватБанку з нашими студентами, - розповідає Марина Ситник, майстер Кіровоградського вищого професійного училища №9. - Власний приклад конкретної особистості дає неабиякий виховний результат. Діти повинні розуміти, що середня освіта у сучасному світі - це лише перша сходинка. Отримання вищої освіти, постійне самонавчання та самовдосконалення має стати стилем життя кожної сучасної особистості. Крім того, робота касира у кожній банківській установі має свої особливості про які на заняттях не розповідають. А робота у ПриватБанку наздвичайно цікавить наших студентів не тільки через те, що саме тут найвищий рівень оплати праці, але й враховуючи факт, що ПриватБанк постійно підтверджує своє звання найтехнологічнішого та найпрогресивнішого банку України та пострадянського простору”.

У Кіровоградській області працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!