​Свято «Хелловін» в Кіровоградському інституті комерції

04.11.14, 16:00

31 жовтня в багатьох країнах світу святкують містичне кельтське свято Хелловін. День Всіх Святих чреватий зустрічами з привидами, моторошнуватими подіями і усілякими потойбічними явищами. Не можна сказати, що Хелловін користується популярністю у жителів країн пострадянського простору, однак, останнім часом все більше наших співвітчизників із задоволенням відзначають «День Гарбуза», так як це привід зібратися компанією друзів і страшно весело провести час.

Цього року в Кіровограді в останній день жовтня робили страшно чарівні фотосесії, слухали музику та милувались тематичним художніми роботами, блукали підземеллями! І це - не повний перелік!

Люблять Хелловін і в Кіровоградському інституті комерції. Для студентів ВУЗу «День Всіх Святих» - це вже традиція збиратися кожного року разом, гримуватися в містичні образи та готувати гарбуза «Джека».

Цього року свято відбулося в затишній, але трішки моторошній атмосфері, серед студентів і викладачів інституту. Ведучі – ДракуЛіза Микитченко і ДракуВіка Кренца проводили конкурси: серед дівчат обирали «Справжню відьму», а серед хлопці «Вампіра». Також присутні на святі , розділившись на команди, складали та розповідали страшні історії. По закінченню заходу, були обрані найкращий гарбуз і найстрашніший образ серед студентів. Кращі були нагороджені грамотами.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!