Конкурс "Осінь талантів" назвав переможців!

05.11.14, 12:00

Нещодавно Олександрівський клуб бально-спортивного танцю "Імпульс" та ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку провели обласний рейтинговий конкурс спортивно-бального танцю серед дітей 5-16 років "Осінь талантів".

“Ми вже втретє проводимо конкурс такого рівня, - розповідає Олександр Опанасенко, керівник Олександрівського клубу бально-спортивного танцю “Імпульс”, - зазвичай до нас приїжджають спортсмени з багатьох клубів не тільки області, але й України. Дуже приємно, що в цьому році нашим партнером став ЮніорБанк. Адже у нас з ними одна мета - розвивати та навчати наших дітей. Наші вихованці мають бути гармонійно та всебічно розвиненими особистостями, які стануть лідерами в майбутньому соціумі”.

Більше 50 спортивно-танцювальних пар та 20 дівчаток “Соло” із спортивних клубів Олександрії, Олександрівки, Знам’янки, Компаніївки, Світловодська, Новоукраїнки та Кіровограда дарували глядачам свої варіації у латинських та європейських програмах. Переможці у кожній категорії отримали не лише медалі, але й карти Юніора з грошовими призами.

“Ми вдячні клубу “Імпульс”, який запросив нас до партнерства, - ділиться враженнями Ірина Назаренко, керівник відділення 23 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - адже ми отримали не лише естетичне задоволення, але й доторкнулись до прекрасного та дивовижного світу танцю. На взаємин ми вручили запрошення всім переможцям на безкоштовне навчання до БізнесШколи ЮніорБанку. Наші юніори - найталановитіші. Як приємно, коли молоді люди знаходять своє призначення, всебічно розвиваються та прагнуть досягнень. А ми завжди будемо допомагати їм знайти свій шлях і досягати своїх вершин”.

“Ми завжди йдемо назустріч співпраці з усіма дитячими організаціями, колективами, студіями тощо, які мають на меті всебічний та гармонійний розвиток юних українців,- розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку, - адже ми навчаємо не лише азам фінансової грамотності. Ми розвиваємо амбітну особистість, яка зможе не просто реалізувати себе у сучасному світі, а стати лідером”. Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні ЮніорБанк, працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!