​Екіпіровку на 200 тисяч отримали кіровоградські захисники

06.11.14, 18:00

Кіровоградська філія ПриватБанку перерахувала 200 тис. грн на виготовлення розвантахувальних (тактичних) жилетів, пошитих за спеціальним індивідульним замовленням для військовослужбовців в/ч 0680, які несуть службу в зоні АТО.

“Потреба в тактичних жилетах існувала вже дуже давно, - розповідає Віталій Пікулін, начальник військової частини 0680, - без них неможливо в бою. В нашу першу ротацію в зону АТО діставали та купували їх самостійно, хто де міг, але їх якість бажала кращого, і вони вийшли з ладу через пару місяців. Дякуючи ПриватБанку ми отримали можливість замовити їх з якісного матеріалу та за індивідуальним дизайном. Для кожної військової спеціальності ми замовили окремий дизайн, відповідно до вимог професії - розвідника, снайпера чи десантника. Кожен з них носить спеціальне військове спорядження і потребує тих чи інших кишень та кріплень, відповідно до роду їх діяльності”.

Як повідомили у прес-службі ПриватБанку, благодійність вже стала стилем життя цієї фінансової установи. Турбота про армію вилилась у перерахування одноденного заробітку на благодійний рахунок, відправку не однієї сотні СМСок. Всі як один перерахували кошти на підтримку сімей загиблих співробітників. Лише за добу зібрали кошти для придбання засобів захисту та предметів особистої гігієни для мобілізованих співробітників ПриватБанку.

Клієнти та співробітники банку беруть активну участь у забезпеченні всім необхідним центрів тимчасового перебування біженців у Дніпропетровську. ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet запросили українців приєднатися до благодійної ініціативи та передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО.

Станом на 1 листопада на допомогу армії співробітниками ПриватБанку і його клієнтами зібрано понад 11 млн грн. Кошти спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів. Підтримати бійців можна, перерахувавши гроші через банкомат або термінал самообслуговування ПриватБанку, Інтернет-банк Приват24 або сайт банку. Мінімальна сума благодійних внесків - без обмежень.

ПриватБанк виступив із ініціативою координації роботи численних волонтерських груп та незалежних волонтерів. Для цього створено спеціальну інтернет-сторінку http://Pb.ua/canhelp, де волонтери та постачальники продукції можуть залишити інформацію про необхідні товари та умови їх поставки.

Нагадаємо, ПриватБанк ще на початку травня першим з українських банків скасував нарахування процентів за кредитами воїнам і позичальникам, яких мобілізовано в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.

Розвантажувальний жилет військової екіпіровки (тактичний жилет) - елемент спорядження (екіпірування) військовослужбовців, в основному стрільців піхоти (і її різновидів - повітряно-десантні війська, морська піхота). Являє собою жилет з великою кількістю спеціальних кишень або кріплень. Призначений для комфортного носіння зброї, магазинів до нього, гранат, фляги, медичного пакета, аптечки і т.п. для зручного діставання з метою швидкого їх застосування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!