Шоколад плюс поезія

02.12.14, 14:00

Кава - напій дуже інтимний, його, як і коньяк, не можна вживати великими порціями". Так про каву говорив Уинстон Черчіль. А у Кіровограді про каву говорили віршами. У «Львівській майстерні шоколаду» відбувся поетичний каппінг. Вперше за останні роки захід був проведений не у стінах факультету, а за горнятком шоколаду і кави та під акустичну музику виконавців. Гості зачитували вірші, співали, та просто добре проводили час. На додачу, маленькою приємністю був невеликий конкурс, де розіграли «Листи від кави». Щаслива малеча, що їх виграла, була просто у захваті.

«Хочу подякувати за прекрасний поетичний вечір, за затишок, вірші і прозу, за каву і шоколад, за це щастя. Вдячність нашим викладачам, а особливо нашій кафедрі, яка в усьому нас завжди підтримує) Окреме "дякую" Ірині Ткаченко - за віру і допомогу, за натхнення, за те, що з усього найпростішого Ви можете влаштувати щось грандіозне! І ще... дуже затишні посиденьки опісля заходу. І "Океан Ельзи" грає у Львівській майстерні шоколаду.І все це щастя. Справжнє», - пише у Фейсбуці одна з організаторок каппінгу Вікторія Гапоненко.

«Було масштабно і здалося, що потрапив до Львова. Побільше таких атмосферних заходів, і тоді Кіровоград розквітне» - поділився враженнями дизайнер Артем Дубовик.

У ще окремо у куточку кав’ярні дівчата продавали книги «Теплі історії про дива і кохання рідних» Надійки Гербіш та чудові малюнки кавою від Олі Макаревич. Виручені кошти від продажу будуть передані на потреби АТО.

Ольга Бойченко, Молодіжна онлайн-газета "5 поверхів"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!