До Кіровограду повернулися з перемогою!

05.12.14, 18:00

Всього 88 учасників студії та їх батьки – учасники Зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім*ї та молоді повернулися з Всеукраїнського фестивалю «Сузір*я талантів», що проходив у м. Жовті Води. «Аеліта» здобула перші місця у дорослій та змішаній віковій категорії в номінації «Сучасна хореографія».

У засніженому місті та теплому прийомі «Аеліта» виконала свої відомі вже Кіровоградцям постановки: «Морський фестиваль», «Пригоди маленьких пташок у джунглях», «Сутичка» та презентувала прем*єрні виступи: «Дівочий» - 1 місце, «Шлях до перемоги» - 2 місце, «Дзеркало Землі» - 1 місце. Також на фестиваль їздили і нещодавно створений колектив – підготовча студія при ЗАК СХМ «Аеліта»БК с. Бережинка з новою танцювальною композицією «Рідна Земля» і теж здобули перемогу.

У «Аеліти» багато нових постановок та проектів, які Кіровоградці та гості міста зможуть побачити найближчим часом. А зараз «Аеліта» почала роботу над новою новорічною виставою «Пригоди у казковому лісі». Усі бажаючи зможуть відвідати Районний Будинок Культури на Балашівці 27 грудня о 10.00, де і відбудеться вистава та безкоштовно взяти участь у Новорічному святі. Запрошуємо усіх! Керівник колективу – Олександра Ткаченко висловлює щиру подяку своїм викладачам, дітям-учасникам колективу, їх батькам, дизайнеру костюмів – Тетяні Хріненко, депутату Кіровоградської міської ради – Артему Стрижакову та Ігорю Майданюку – директору магазину «Світ Танцю».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!