Кіровоград - Львів - Кіровоград: Подорож у казку

05.12.14, 12:00

Днями родини кіровоградських військовослужбовців побували з екскурсією у Львові. Там і дорослі, і діти познайомились із історією та культурою цього дивовижного міста, а ще - поласувати солодощами, та, незважаючи на зимову прохолоду, вдоволь нагулятися його таємничими вуличками... Найсміливіші, подолавши 426 сходинок — змогли оцінити панораму міста з 65-ти метрової висоти. Сьогодні з ранку вже повернулись до Кіровограду. Стомлені, але переповнені емоціями.

Подорож було організовано громадською організацією "Надійний тил". Це група людей, яка, самоорганізувавшись, поставила собі за мету допомагати саме сім'ям тих, хто нині на передовій. Для того, щоб хлопці, які кожної хвилини ризикують своїм життям, знали головне: поки вони захищають свою країну - їхні родини не залишені напризволяще. Допомога — це не завжди щось матеріальне, займаючись цим проектом ми намагалися подарувати діткам гарні емоції. Сподіваємося що це нам вдалося!

P.S. Дякуємо нашому гідові Tarik Savkiv за гарну екскурсію, Central Square Hostel Lviv та особисто Denys Pruts, за проживання, Оля Цюпка за фото ну і звичайно ж нашим хлопцям героям які боронять Україну!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!