​Черговий "Погляд" фотохудожників на життя-буття

16.12.14, 10:00

У Кіровограді презентували вже 18-ту виставку робіт фотохудожників "Погляд-2014". На конкурс надійшло більше ста робіт від 65 фотохудожників з Ізраїлю та України: Кіровоградщина, Одеса, львів, Івано-Франківськ, Київ, Дніпропетровськ, Кривий ріг, Вінниця, Запоріжжя,Хмельницький, Херсон та інші. Роботи різножанрові та широкопланові за змістом.

"Когось окремо можна було б вихваляти, якби це була окрема чиясь персональна виставка. А зараз, коли тут представлені кращі з кращих з усієї України, а роботи їх ще й відібрані, то сказати, що чиїсь роботи тут кращі від інших, неможливо. Радує те, що виставка все ж таки відбулась, та ще й в галереї "Єлисаветград" - стверджує голова правління обласної організації Національної спілки фотохудожників Володимир Мощинський.

Серед робіт на виставці можна побачити як репортажні кадри з Майдану, так постановочні серед міської архітектури. Художники не полишають робити емоційні потрети, і не заубвають братись за натюрморти чи пейзажі, які часом стають схожими не просто на фотографію, а на олійне чи пастельне полотно. Примітно, що жанр ню не займає першість у фотографіях, - їх цього року представлено небагато.

"Подібна виставка відкривається в галереї вперше. Хотілося б, щоб кожен рік, в такий знаменний для фотографів період, усі вони знаходили в нашій галереї комфорт і відчуття взаємовідносин один з одним. На виставку надіслали роботи багато фотографів, і це говорить про те, що наша галерея розростеться маленькими частинками ще в Одесі, Львові, Луганську..." - - зауважує власник галереї "Єлисаветград" Микола Цуканов.

Усі учасники "Погляду" отримали дипломи. Вже сьогодні у них планувався фотопленер, під час якого майстри фотокадрів збирались фіксувати місто Кіровоград в усіх його амплуа. саму ж виставку традиційно можна переглянути ще найближчі кілька тижнів.

Фото Світлани Дубини, сайт "Гречка"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!