Через курс долару черкащани відмовляються продавати кіровоградським дітям-інвалідам автобус

19.12.14, 12:25

Сьогодні, у День Святого Миколая зранку у Кіровограді відбулося чергове засідання сесії Кіровської районної у місті. На засідання виносилися питання, пов'язані із поточною роботою ради (процедурні питання, внесення змін та доповнень у раніше прийняті рішення), а також звіт директора Центру соціальної реабілітації діток-інвалідів.

Депутати ради
Депутати ради
Зі звітом про роботу виступила директор Центру соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради - Анна Заботкіна. Вона розповіла депутата про досягнення Центру, а також про проблеми, які виникли останнім часом. Зокрема про те, що автобус "Еталон", який планувалося купити за бюджетні кошти (центр виграв у гроші в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування), може так і залишитися мрією.

Засідання ради - головує Сергій Горбовський
Засідання ради - головує Сергій Горбовський
Чому так стається, детально розповів голова Кіровської районної ради Сергій Горбовський. За його словами, ускладнення із купівлею автобусу виникли через курс валюти. Представники ТОВ «Автоград-2007» - дилери торгового дому «Український автобус», - буквально вчора (четвер, 18 грудня) по телефону заявили, що через падіння курсу гривні договір про купівлю автобусу на 530 тис.грн., який має бути підписаний у Кіровограді 22 грудня, може так і залишитися непідписаним.

Засідання ради - виступає Анна Заботкіна
Засідання ради - виступає Анна Заботкіна
Сергій Горбовський та Анна Заботкіна запевнили депутатів, що докладуть усіх зусиль у переговорному процесі із черкащанками, адже автобус вже давно створений і лише чекає на оплату та перевезення у Кіровоград. Мова не йде про те, щоб зараз – за новим курсом долару, - замовити його виробництво. Мова йде про купівлю автобусу, який давно стоїть на складі. Це автобус марки «Еталон» на 15 місць, у тому числі обладнаний для перевезення діток-нівалідів, які виховуються у центрі.

Детальніше про роботу соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ви можете дізнатися, зателефонував пані Анні Заботкіній за номером: 050-268-34-88. Сторінка центру у мережі Facebook



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!