Податківці привітали дітей зі святом Миколая

26.12.14, 14:00

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День cвятого Миколая. Хтось у капцях, а хтось під м’якою подушкою вранці знайшов подарунок. До вихованців Олександрійської загальноосвiтньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів та Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з почесною місією – вручити від християнського святого дітлахам подарунки – завітало керівництво Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Знам’янських діток зі святом Миколая привітали начальник Головного управління ДФС в області Надія Воленшчак та заступник начальника управління Тетяна Гавренкова. Їм подарували набори для малювання, різне навчальне і спортивне приладдя та солодощі.

– Кажуть, що в день святого Миколая, збуваються мрії. Від душі вам цього бажаю. Нехай ваше теперішнє і майбутнє буде наповнене прекрасним. Хай виконуються ваші найсвітліші надії та бажання, і, щоб в житті вам зустрічалося якнайбільше добрих людей, – звернулася до вихованців знам’янської школи Надія Воленшчак.

Малеча Олександрійської школи-інтернату веселим галасом та святковим вбранням вітала першого заступника начальника-голову комісії з проведення реорганізації ГУ Міндоходів в області Сергія Колотуху та керівників Олександрійської податкової інспекції, які також привезли від святого Миколая гостинці.

– Ми раді бачити вас знову радісними і усміхненими. Сьогодні ви виглядали у віконце Святого Миколая, були слухняними і добрими, і Миколай не забарився з подарунками. Будьте завжди такими, а ми будемо вам у цьому всіляко допомагати, – дякуючи за теплий прийом, сказав Сергій Колотуха.

Святкова зала, власноруч зроблені новорічні прикраси, яскрава ялинка – все сприяло піднесеному настрою. Маленькі янголятка, дівчата-україночки також не залишили своїх гостей без подарунків: привітали посланців святого Миколая піснями, віршами та українським короваєм.

Не забули у Державній фіскальній службі і про дівчаток та хлопчиків, які потребують особливої уваги і піклування: по всій області керівники органів фіскальної служби виїхали з подарунками та привітаннями з Днем святого Миколая до діток загиблих у зоні АТО військових.

– Це найменше, що ми можемо зробити для родин тих воїнів-патріотів, які віддали своє життя за мир та злагоду у нашому спільному домі – Україні, – сказала начальник ГУ ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!