​Кіровоградські юніори вивчали безпеку дорожнього руху в БізнесШколі

30.12.14, 16:00

Юні фінансисти ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку завітали до обласного управління ДАІ. Екскурсія розпочалась у музеї ДАІ, де співробітники автоінпекції познайомили юніорів з історіїю виникнення служби та розповіли про правила дорожнього руху.

“Найцікавішим під час екскурсії до музею було на власні очі побачити раритетні експонати - від перших автотранспорту ДАІ і форми співробітників до сучасних зразків, - розповідає Микита Шишлов. - А ще нам дозволили приміряти на себе форму і бронежилет”.

“Мені сподобалась гра в регулювальника, - ділиться враженнями Вікторія Єрмолаєва, - а вразили автівки на штрафмайданчику. Особливо понівечині у результаті ДТП. Ось до чого може привести недбале ставлення до правил дорожнього руху”.

“Ми мали на меті донести нашим юніорам, що безпека, виважене та розумне ставлення до всього має стати візитівкою кожного юніора, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Безпека має бути не тільки фінансовою, але й дорожньою. У головній залі УДАІ, спільно зі співробітниками цього правоохоронного органу, ми провели тренінг з фінансової та безпеки дорожнього руху”.

На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися. Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні школярі? Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!