​Святий Миколай завітав до вихованців Піщанобрідської школи-інтернату

31.12.14, 14:00

Стало традицією для співробітників Кіровоградської філії ПриватБанку щороку 19 грудня зустрічатись з вихованцями Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст. Добровеличківського району. На подарунки від Святого Миколая чекають усі діти. Та найбільше в нього вірять малюки, обділені батьківською увагою. Їм так хочеться особливого, власного подарунку.

“Ще в минулому році, напередодні свята, ми запропонували вихователям школи-інтернату, аби кожен учень початкової школи написав листа Св.Миколаю, де описав би чи намалював свою мрію, що саме він бажає отримати від Святого, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - В цьому році ми теж приміряли на себе роль доброго виконавця бажань. Від чистого серця ми купували найкращі машинки, ляльки, дівочі прикраси, солодощі, аби омріяний подарунок приніс радість та задоволення”.

Постійно, а не лише в свята, Кіровоградська філія ПриватБанку опікується вихованцями цієї школи-інтернату. Співробітники Банку, залучаючи до благодійництва і своїх клієнтів, дарують вихованцям потрібні речі, солодощі, керуючись і своїми добрими намірами, і побажаннями вчителів та вихователів закладу. І цього року, в переддень свята Св.Миколая, банкіри вирішили дослухатись до побажань дітей та виконати заповітну мрію кожного.

“Хвилювання, бажання допомогти, якнайкраще виконати побажання тих, хто невпевненою дитячою рукою написав листа, переповнювали кожного з нас, - ділиться враженнями Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми не просто купували подарунки, вибираючи їх, ми намагалися вкласти в кожен з них тепло, ніжність та частину своєї душі. А як приємно та зворушливо було бачити щасливі дитячі очі. Які здивовані та розгублені були малюки, отримавши саме те, про що мріяли. Надзвичайно приємно і просто допомагати тим, хто цього потребує”.

“У листі до Св.Миколая я написав про свою мрію, - розповідає Артур Романенко, учень 3 класу Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст Добровеличківського району Кіровоградської області. - Я дуже хотів мати власну машинку з пультом управління. І хоча про солодощі я не написав та Св. Миколай мабуть сам здогадався, що я люблю шоколадні цукерки. А хлопці говорили, що його немає. А ось, він є, і виконав усі мої мрії! Тепер напишу листа і Діду Морозу”.
“Такий підхід та відношення до наших дітей викликає бурю неймовірно позитивних емоцій, - розповідає Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст. Добровеличківського району Кіровоградської області. - Наші вихованці - особливі. Кожен з них має власний, надзвичайно важкий життєвий досвід - проблеми у сім’ях, батьки, позбавлені батьківських прав тощо. Вони в нас не обділені. Все що потрібно, ми їм даємо. Але, це ж діти. Їм так хочеться казки. Ваш унікальний персональний підхід до кожної дитини вселяє в них віру в те, що мрії збуються. Потрібно лише вірити”.


Довго ще не вщухали емоції, дітлахи не хотіли відпускати гостей і навіть у коридорі продовжували співати пісень і розповідати вірші, запрошуючи приходити до них щороку. Концертну програму та персональне вручення подарунків гості записали на відео, аби продемонструвати кожному співробітнику банку, який прийняв участь у такій благородній акції!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!