Кіровоградські студенти освоюють мобільні додатки “Мої вклади” та “Копилка”

31.12.14, 10:00

“Послуги накопичення коштів через Інтернет стали дуже популярні. Сьогодні через Приват24 відкривається кожен четвертий депозит, - говорить Сергій Тюкаєв, керівник напрямку “Заощадження” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Тепер можна поповнювати і контролювати свої внески і за допомогою смартфона, користуючись безкоштовними мобільними додатками “Мої вклади” та “Копилка, які працють на всіх смартфонах Android і iOs. Звичайно, що найбільш прогресивними у використанні сучасних гаджетів є молоді люди, студентство, які не бояться нового, а навпаки, із задоволенням не тільки самі освоюють нові додатки, але й навчають своїх батьків”.

“Я почав накопичувати ще 3 роки тому, коли став студентом і почав отримувати свої перші власні кошти - стипендію, - розповідає Ігор Огеренко, 18-річний студент Кіровоградського машинобудівного коледжу. - Спочатку відкладав по 10% від стипендії на “Копилку”. Адже просто відкладати дуже важко, завжди є спокуса потягнути з купки (посміхається). Влітку я працював і всі зароблені кошти поклав на депозит. Мрію про власну автівку, хочу придбати її за власні кошти. А з “Копилкою” і депозитом я отримаю ще й відсотки. Будем працювати разом з ПриватБанком над здійсненням моєї мрії”.

Додаток «Мої вклади» дозволяє відкрити новий депозитний вклад або поповнити будь-який з тих, що вже існують, просто з картки. Користувачі програми першими будуть отримувати актуальну інформацію про зміну процентних ставок за вкладами та виписки за своїми депозитними рахунками. Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Копилка” як для систем Android, так і iOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Копилка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано в «Копилці», зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

Важливо не тільки ні за яких обставин не витрачати відкладені кошти, але й отримувати на них прибуток. Сьогодні ПриватБанк пропонує 20% річних на суму коштів, накопичених за допомогою послуги “Копилка”. За рік накопичення 1000 зібраних гривень перетворюються на 1200. Більше 32 тисяч жителів Кіровоградської області накопичують кошти за допомогою унікальної послуги від ПриватБанку “Копилка”, в т.ч. більш 20% через мобільний додаток.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!