Про це: Відвертий подарунок!

18.01.15, 12:00

...Повітря навкруги досі грайливо мерегтить новорічними гірляндами та бульбашками в келихах святкового шампанського. Настрій веселий від передчуття загадкових приємних моментів і подарунків. Під таємничими масками та карнавальними костюмами важко впізнати один одного і спілкування виходить доволі розкутим та невимушеним. Саме в такий час і такому легкому настрої відважуєшся на божевільний вчинок – зробити людині, яка приваблює, несподіваний та відвертий подарунок!

Вікторія Маслова, фото– Андрій Дощанський, стиль - Олена Дощанська
Вікторія Маслова, фото– Андрій Дощанський, стиль - Олена Дощанська
Тому що в буденному житті, завжди має бути місце таємничо-несподіваним моментам. Хочеш свята? Зроби його собі сам. Звісно, воно вже не буде таким несподіваним, про яке мрієш, але якщо додати зусиль, то в емоційному сенсі віддача буде досить сильною. Хочеш приміряти на себе інший образ, який буде вимагати від тебе більш рішучих дій? Тоді новорічний корпоратив чудово для цього підходить. Якщо хочеш, щоб усе було по-твоєму - стань організатором свята. Такі обов’язки не багато хто хоче брати на себе, а ти, завдяки цьому, зможеш здійснити свої заповітні мрії. Як, наприклад, зачарувати того красунчика, до якого не наважуєшся підійти на роботі. І ось він, довгоочікуваний карнавал: дрес-код – лише костюми та маски; музика, що підтримує настрій; напої, що підігрівають внутрішні бажання; і ти - яскрава брюнетка в шикарній сукні чорного кольору з відкритою спиною, довгими червоними рукавичками, маскою та насиченими червоними губами. Шкірою відчуваєш, що виглядаєш на всі 100, і тебе не впізнає не лише начальство, а й подруги по роботі. Чудово, бо саме при такому розкладі, можна дозволити собі будь-що.

Отже – загадка, гра, полювання. А де ж та «здобич», заради якої? А от і вона - зі склянкою віскі, у чорному плащі, білій сорочці з мереживом на манжетах та чорній масці, а довге волосся так сексуально зачесане назад…Ти муркочеш і млієш усередині себе. Придивляєшся, вичікуєш слушного моменту, ось він лишився на самоті. Підходиш тихесенько, ніби необачно торкаєшся його плеча, повертаєшся аби посмішкою висловить своє вибачення і бачиш «таку, як треба» реакцію, сміливо береш за руку і ведеш за собою. Сьогодні ти організатор і у твоєму арсеналі набагато більше ключів ніж завжди. Тому, не вагаючись і не втрачаючи час - йдеш у наступ. Торкаєшся його м’яких, солодких вуст, обіймаєш за мужні плечі, проводиш розвідку руками. І хоча, заманила ти, але розуміючи, що справу маєш із справжнім чоловіком, віддаєш і віддаєшся йому, стаєш слухняною та лагідною жінкою, яка жадала саме цього чоловіка тут і зараз. Ніяких слів, окрім природних звуків, довгий поцілунок на останок і ти зникаєш так само раптово, як і з’явилась. Непомітно переодягаєшся у дещо більш схоже на тебе і твоя чарівна карнавальна красуня зникає для всіх присутніх назавжди. А той, заради якого все було, так і не втямив – від кого був той новорічний пристрасний і відвертий подарунок…

автор - АнgЕл&Vinni, для журнал "Ланруж"

Модель – Вікторія Маслова
Локація – меблевий салон «Диван Диванич»
Фото– Андрій Дощанський 066-96-36-797; 096-840-54-54
Стиліст – Олена Дощанська 066-108-20-20; 098-074-69-88



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!