Клуб авторської пісні та поезії «Байгород» запрошує!

21.01.15, 14:00

Минулого тижня - у рамках роботи «Музичної вітальні», - у Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся творчий вечір авторської пісні «Новорічний підсумок 2014 року». Ініціатором та організатором даної музично-літературної програми став голова клубу авторської пісні та поезії «Байгород» Віктор Холявко.

Під час творчого вечора прозвучали найкращі пісні минулого 2014 року у виконанні бардів Андрія Шульги, Михайла Радкевича, Павла Золотарьова, тріо «Друзі» та Віктора Холявка. Гості заходу мали змогу послухати ліричні, наповнені різними переливами акордів романси «Рокова зустріч», «Дощ і я», «Забута гітара», «Під звуки романсу», патріотичні, сповнені гордістю за свою країну твори «Пісня про Кіровоград», «Під лежачий камінь вода не тече», «Карпати», «Лелеки над Прип’яттю», «Господи, помилуй Україну…» та приєднатися до спільного виконання пісень «Пісня не прощається з тобою» й «Щасливий Новий Рік» (переклад на українську пісні «HAPPY NEW YEAR» шведської групи «ABBA»).

Також чудовим доповненням вечора стало виконання авторської поезії членів Кіровоградського обласного літературного об’єднання «Парус» та музичні і поетичні вітання від представників Кіровоградської обласної організації Об’єднання болгар «НАШИТЄ ХОРА». Цей мистецький захід став справжнім новорічним подарунком для всіх шанувальників високої поезії та авторської пісні. Загалом творчий вечір пройшов у теплій та доброзичливій атмосфері, мав схвальні відгуки гостей заходу та співробітників музею. Отже, побажаємо подальших творчих здобутків, наснаги і успіхів учасникам клубу авторської пісні та поезії «Байгород» та його очільнику – Віктору Халявко.

автор - Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!