Давайте зробимо спортивну залу для особливих діток?!

05.02.15, 18:00

Кіровоградський центр соціальної реабілітації діток-інвалідів, яким керує Анна Заботкіна, минулої осені та й взимку отримав чимало подарованих знарядь для занять спортом. Зараз у центрі проходять цікаві та насичені заняття з ЛФК - діти у захваті від батуту, бігової доріжки, кольорового кільця для дитячого баскетболу та інших цікавих речей!

Директор центру - від імені викладачів та вихованців, - щиро дякує всім, хто допоміг, адже наразі подарованого обладнання так багато, що воно навіть не поміщається у кімнаті. Тож, у центрі можна обладнати повноцінну спортивну залу. У закладі навіть є приміщення, яке можна перепланувати для залу ЛФК, але для цього необхідно провести ремонтні роботи. Зробити все працівники закладу можуть і власними силами, а ось матеріали, обладнання для санвузла та пластикові вікон - це все вимагає коштів, непідйомних наразі для центру.

На фото ви бачите приміщення, яке потребує ремонту. Тож, якщо маєте час, натхнення, бажання і ресурси - долучайтеся! До речі, творча група "Jane&VIka" створила календар "Леді Єлисаветграда", кошти від продажу якого направляються якраз для Центру. Купити календар можна у галереї "Єлисаветград", або зателефонувавши до Вікторії: 050-321-39-19 або Жанни: 066-328-40-48. Вартість календаря - 100 грн.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!