Євроклубівці Новоукраїнки на День святого Валентина читали вірші

17.02.15, 14:00

Яскраве сонечко проглядає з-за хмар все частіше, а дзвінкоголосі пташки сповіщають, що незабаром настане весна. І ось в такий час, напередодні Стрітення, ми відзначаємо день святого Валентина, день усіх закоханих. Поети оспівують найщиріші почуття людини у віршах, торкаються чуттєвих струн людської душі. І саме любов є джерелом щастя і миру на Землі.

Для найдорожчих у світі мам члени шкільного євроклубу «Веселка», що діє у Новоукраїнській школі №8, виготовили своїми руками чудові подарунки – прикраси і великим щастям було бачити, як сяють їхні очі від задоволення та зачудування, що вони зробили це самі! А ще євроклубівці запропонували провести конкурс на читання віршів про кохання та провести конкурс на кращу стіннівку, присвячену дню святого Валентина!

Учні 5-10 класів читали власні вірші, класику і навіть власний вірш-реп. Журі визначили переможців конкурсу, врахувавши, наскільки майстерно читці передавали почуття і розуміли твір. Всі учасники конкурсу читців і стіннівок отримали солодкі подарунки від Ярослава Бублика, засновника благодійної організації "Благодійний фонд Ярослава Бублика".

автор - Людмила Талашкевич, Керівник шкільного європейського клубу «Веселка»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!