Вітальні «валентинки» кіровоградці передали військовим

17.02.15, 18:00

Минулого тижня світ відзначив чи не найромантичніше свято - День Святого Валентина, День кохання. Назва ця не випадкова, адже саме в цей день люди найчастіше говорять один одному лагідні та теплі слова, освідчуються у коханні, дарують подарунки. А який подарунок найкращий? Безумовно той, що створений своїми руками!

Коли людина щось створює для інших, то вкладає у роботу всю теплоту своєї душі та найкращі побажання для близьких. Традиційним подарунком на день закоханих є «валентинка». Напередодні Дня Святого Валентина їх продають майже на кожному кроці. Але листівку-«валентинку» можна зробити власноруч.

Тому співробітник відділу природи Кіровоградського обласного краєзнавчого музею Наталія Завалій провела майстер-клас з виготовлення «валентинок» для учнів шкіл № 6, школи «Мрія» та всіх бажаючих.

Вітальні листи, «валентинки», виготовлені учасниками заходу та дітьми співробітників Кіровоградського обласного краєзнавчого музею Завалій Н.В. та співробітники відділу природи передали представниці громадської волонтерської організації «Берегиня миру» Валентині Добровольській - для відправлення воїнам – учасникам АТО!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!