На вечорницях збирали гроші на лікування дівчинки

25.02.15, 14:00

Минулого тижня громадське об'єднання «Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» провело черговий вечір культурного відпочинку «Українські ВЕЧОРНИЦІ». Метою заходу було створити атмосферу, де сімейні пари (і не тільки) можуть разом активно і творчо провести час, культурно збагатитися, познайомитися і поспілкуватися з цікавими людьми, навчитися танцювати, особисто долучитись до рідної культури та отримати силу і наснагу наших предків.

За годину до початку вечорниць була проведена благодійна акція на підтримку Олени Аносової.. Кошти збирали для купівлі життєво необхідних ліків після трансплантації нирки, які держава припинила видавати з жовтня 2014р.

ГО «Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» висловлює велику подяку усім, хто відгукнувся і долучився до акціі кіровоградській майстрині з килимарства, члену Національної спілки майстрів народного мистецтва України Валентині Добровольській та Добровольській Олені за унікальні ткацькі вироби , майстрині чудових прикрас для волосся Лавриненко Ользі, фотографу, члену національної спілки фотохудожників України Кондратюку Андрію, принт-центру «Офіс-майстер», який люб‘язно надав тантамереску для фото, Армії Спасіння за надання скриньки для пожертв та пюпітри.

За годину зібрали всього 250грн. Планується іще провести благодійні акції і продовжити збір коштів. А поки Ви можете підтримати дівчину, переказавши кошти на картку. Номер картки ПриватБанку: 4627 0812 1001 2840 Смик Тетяна Володимирівна ( мама Аносової Олени). Моб. тел. мами Оленки, Тетяни: +38 (098)-022-76-62 Історія допомоги волонтерів Аносовій Олені на сайті

Власне вечір культурного відпочинку «Українські ВЕЧОРНИЦІ» проходив у ресторані VIP-Хатинка, який вразив гостей своїм національним колоритом, продуманим до дрібничок інтер‘єром та дуже смачною кухнею. Організатори особливо вдячні колективу ресторану за гостинність та допомогу у проведенні заходу. Свято відкрив зразковий хореографічний ансамбль «Метелиця», який своїм запальним українським таночком задаввеселийнастрій усьому заходу.

Протягом вечора гості робили витинанки, грали в ігри, танцювали та співали українські пісні, пригощалися смачними українськими стравами. Вечір пройшов у супроводі живої музики завдяки роботі чарівних музик Тетяни та Яніни. На згадку було зроблено багато чудових фото в українському стилі. Наступний вечір культурного відпочинку планується провести влітку, за традицією, це буде «Літній Бал»!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!