Кіровоградська журналістка Вікторія Талашкевич отримала відзнаку "Голос благодійності"

27.02.15, 10:00

"Голос благодійності" - журналістам, за яких подали голос! У четвер, 26 лютого 2015 року ЗМІ-популяризатори, розслідувачі, "адвокати" і трендсетери філантропії отримали нагороди "Голос благодійності", а волонтери - відзнаки від Президента України на VII-ій Міжнародній конференції Українського форуму благодійників «Благодійність та волонтерство в дії: рятуємо, примирюємо та будуємо майбутнє».

Нагорода "Голос благодійності"
Нагорода "Голос благодійності"
За минулі півтора року кількість українців, які стали благодійниками та волонтерами, зросла в рази. І в цьому є суттєва заслуга мас-медіа. Журналісти активно висвітлювали історії про благодійні організації та індивідуальну доброчинність, аналізували загрози цієї діяльності, відстежували її успіхи, як ніколи щиро реагували на інформаційні потреби доброчинців. Та й самі працівники ЗМІ, цілі редакції і медіа-холдинги збирали кошти і речі, дарували свій час і вміння.

З огляду на це Український Форум Благодійників провів опитування серед благодійних організацій, волонтерів та доброчинців країни, щоб визначити журналістів, яким варто подякувати за підтримку та розвиток благодійного сектору, вручивши їм пам’ятні знаки “Голос благодійності”.

Вікторія Талашкевич, Анна Гулевська та Марина Порошенко
Вікторія Талашкевич, Анна Гулевська та Марина Порошенко
Учасниками форуму, на якому відбулося вручення, стали майже 400 представників громадянського суспільства, влади, соціально відповідального бізнесу, міжнародних допорогових місій, дипломатів та мас-медіа, які зібралися у столиці. «Голос благодійності» отримали ті ЗМІ і журналісти, - 15 осіб, - яких номінували та за яких подали голос благодійні організації та волонтери з усієї України, люди, які отримують благодійну допомогу. Слід зазначити, що найактивніше просували своїх журналістів кіровоградці. А про деяких працівників мас-медіа було написано цілі оди!

Вікторія Талашкевич, Анна Гулевська та Марина Порошенко
Вікторія Талашкевич, Анна Гулевська та Марина Порошенко
Тому серед репортерів, які отримали відзнаки із рук Марини Порошенко, була й журналіст Вікторія Талашкевич, координатор Кіровоградського прес-клубу, ведуча ток-шоу "Ми" на каналі "Кіровоград", одна із редакторів сайту "Тусовка". Вікторія в свою чергу подарувала Марині Порошенко фото, яке було зроблено у Кіровоградському прес-клубі під час прес-конференції Петра Порошенка у 2014 році, кіровоградською фотохудожницею Оленою Карпенко.

Вікторія Талашкевич отримала нагороду  "Голос благодійності"
Вікторія Талашкевич отримала нагороду "Голос благодійності"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!