Унікальний приз отримав кіровоградець від ПриватБанку

01.03.15, 14:00

Переможцем акції “Незабутня подорож” став кіровоградець Віталій Андрійченко, який отримав унікальний приз - картку Gold ПриватБанку з індивідуальним дизайном. З 15 грудня минулого року по 20 січня нинішнього Кіровоградська філія ПриватБанку спільно зі своїми партнерами - туристичним фірмами: "Бриз", "Поїхали з нами", "Гарячі путівки", "Атлантик тур" та агенції "Бонамі" провели акцію "Незабутня подорож". Відповідно до умов акції, переможець надіслав найкреативніше фото, зроблене під час подорожі у Франції, де він розраховувався у численних закладах карткою GOLD.

"Я часто подорожую, і картка Gold ПриватБанку - це мій незамінний помічник за кордоном, - ділиться враженнями Віталій. - В першу чергу я ціную комфорт і безпеку, тому подорожуючи в різних країнах, я розраховуючись лише карткою Gold. При цьому я не оплачую додаткових комісій, не відкриваю валютні карти перед поїздкою. Мені досить поповнити карту національною валютою, а конвертація відбудеться автомарично. Швидко, зручно і комфортно з ПриватБанком".

Кіровоградці, на сторінці Gold- клубу у Фейсбуці обрали також фото кіровоградок Тетяни Запорожченко ( Love Нью Йорк США) та Ганни Янковської (Анталія, Туреччина). Аби кожен кіровоградець мав можливість подорожувати, а вартість путівки не стала на заваді гарному відпочинку, ПриватБанк пропонує не тільки купувати тури у розстрочку, але й отримувати приємні бонуси, користуючись послугами наших партнерів, які приєднались до програм “Бонус Плюс” та “Миттєва розстрочка”.

Картка «Універсальна Gold» - міжнародна платіжна картка ПриватБанку, доступний банківський інструмент з великими можливостями. Відкрити картку Gold може будь-який клієнт з середнім рівнем доходу. Такі картки, в першу чергу, розраховані на клієнтів, які активно користуються банківськими картами для розрахунків у торговельній мережі, під час подорожей, у тому числі за кордон, оплачуючи покупки чи сервісні послуги. Вони надають їх власникові масу привілеїв і знижок, а банк забезпечує по таких картках персональне обслуговування - у власника карти Gold є персональний менеджер, який вирішує можливі проблеми, цілодобова клієнтська підтримка для дзвінків з-за кордону (тел: +380567407022). Крім того, власники таких карток обслуговуються в касах банку позачергово.

“Якщо Ви - сучасна людина і цінуєте швидкість і якість обслуговування ПриватБанк пропонує вам персональне обслуговування рівня Gold, яке відповідає Вашому статусу, - розповідає Наталка Морозова, керівник напрямку Gold-Клуб Кіровоградського регіонального управління ПриваБанку. - З картою Універсальна Gold Ви також зможете брати участь у спеціальних акціях, отримувати додаткові знижки, продукти і сервіси. Ми дякуємо всім учасникам акції, хто надсилав фантастичні фото з незабутньої подорожі. Особлива подяка нашим туристичним партнерам: Бюро Подорожей “Бриз” ( вул.В.Чорновола, 25/27), “Поїхали з нами” (вул. В.Перспективна, 22/5), Мережа магазинів “Горящих путівок” (вул. В.Перспективна,6/3Б), Агенції “Горящих путівок “Бонамі” (вул. Дзержинського, 70/15), “Атлантик Тур” (вул.А. Тарковського, 55/77). - Власники карт Gold мають пріоритетне обслуговування – операції за карткою здійснюються без черги у персонального менеджера у будь-який час доби. Картка класу Gold від ПриватБанку - це картка для успішних людей”.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 18 мільйонів власників пластикових карт. У мережі банку працює 7 603 банкоматів і 11 207 терміналів самообслуговування. Щодня за допомогою ПриватБанку проводять платежі і отримують інші послуги понад 2,5 мільйони мешканців України. За даними дослідження компанії GFK Ukraine, послугами банку користується 47% або кожен другий дорослий житель країни. За даними дослідження, 37,4% опитаних вважають ПриватБанк своїм основним банком.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!