Кіровоградка представить Україну на конкурсі у Лондоні

13.03.15, 13:30

Сьогодні на базі факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Винниченка відбувся фінал Національного конкурсу з ораторського мистецтва, що проводиться Спілкою англійської мови Україні. Учасниками цього щорічного змагання можуть бути як учні шкіл, так і студенти, що вміють відстоювати свою позицію у дебатах та промовах англійською мовою.

Після запеклих дискусій, члени журі віддали перше місце - а значить і право представляти Україну на міжнародному конкурсі у Лондоні (Великобританія) цієї весни - кіровоградці Дарині Беззадіній. Друге місце заслужено отримала киянка Катерина Ільченко, а відзнаку за відданість конкурсу та приз від Андрія Табалова отримала також кіровоградка - Дарина Шевчук.

Дарина Беззадіна
Дарина Беззадіна
Переможець національного конкурсу - цього разу це пані Беззадіна, - поїде до Великої Британії, де представлятиме Україну на міжнародному змаганні в Лондоні. Кульмінацією тижневої програми перебування у Великій Британії, що передбачає різноманітні заходи, стане фінал міжнародного конкурсу з ораторського мистецтва, який відбудеться 15 травня. Щорічний цей конкурс з ораторського мистецтва демонструє глибоке володіння англійською мовою та високі стандарти ораторського мистецтва молоді України - на міжнародному рівні!

Момент дебатів - виступає Діана Майба
Момент дебатів - виступає Діана Майба
Додаткову інформацію можні отримати у координаторів проекту Спілка англійської мови Україні (English Speaking Union Ukraine) Маргарити Данілко, Лариси Ярової, Надії Іваненко. Email: esu.ukraine@yahoo.com Tel.: +380509179515



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!