Юні інтелектуали грали у "Що? Де? Коли?", Брейн-ринг та "Свою гру"

17.03.15, 16:30

Минулої неділі, 15 березня, відбувся фінал Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів. 17 команд з Кіровограда, Малої Виски, Олександрії та Олександрійського району, Добровеличківки, Новоукраїнки та Бережинки змагались у "Що? Де? Коли?", Брейн-ринзі та командній версї "Своєї гри".

Перемогу у фіналі Чемпіонату області визначили результати "Що? Де? Коли?". Цьогорічний фінал був підготований кіровоградським інтелектуалом Богданом Куцом, пакет питань включав відеоптання від знавців з Одеси та Кіровограда. У старшій віковій групі перше місце дісталось команді "Нірвана+" з Кіровограда, друге завоював "Плач гуманитарія" (Мала Виска), а третє - "Мегамозок" (Олександрія). Представники тих же міст поділили призові місця у молодшій віковій групі: "Дикі серцем" (Кіровоград) здобули "золото", "Аввакадо" (Мала Виска)- срібло, а "Виключення з правил" (Олександрія) - "бронзу".

Крім офіцийного турніру юні інтелектуали відіграли Чемпіонат області з «Євробрейну» - першого змагання, яке відбулось у рамках проекта EUROQUIZ. Команди у цьому змаганні розділились за результатами командної "Своєї гри" на європейську тематику. У старшій віковій групі в драматичному фіналі виграли маловищані "Плач гуманитарія", які перемогли команду "Нірвана+". Серед молодших школярів перемога дісталась команді "Галілео" (Олександрія).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!