ПриватБанк дякує за довіру!

19.03.15, 16:50

Сьогодні, 19 березня ПриватБанк відзначає 23-річчя своєї роботи на ринку фінансових послуг України. За цей час він став лідером банківського ринку країни. За даними дослідження компанії GFK Ukraine у 2014 році ПриватБанк вважали основним банком 39% клієнтів – фізичних осіб, що більше, ніж у наступних в рейтингу двадцяти банків разом взятих. Серед корпоративних клієнтів цей показник становив 23%.

“Своїми досягненнями та успіхами ми завдячуємо нашим клінтам, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філілї ПриватБанку. - Саме завдяки нашій співпраці, їх довірі до нашої фінансової установи та нашому бажанню працювати на розвиток економіки держави, ми отримали такі результати. Від стабільної та ефективної роботи банку багато в чому залежить успіх економічних реформ в Україні та розвитку нашої економіки”.

ПриватБанк є одним з найбільш інноваційних банків світу. Наприклад, понад десять років тому банк став одним із перших у світі, що почав використовувати одноразові SMS-паролі. До останніх інновацій, які отримали визнання по всьому світі, належать такі продукти, як платіжний міні-термінал, вхід в Інтернет-банкінг через QR-код, онлайн-інкасація, а також десятки різноманітних мобільных додатків.

ПриватБанк в Україні було визнано найкращим банком 2014 року в рейтингу Worlds Best Emerging Market Banks in Central & Eastern Europe, який щороку проводиться американським журналом Global Finance. Також, ПриватБанк було визнано найкращим українським банком 2014 року в рейтингу «Банк року» найбільш авторитетного у світі фінансового журналу The Banker (входить у групу The Financial Times). У минулому році ПриватБанк став найбільшим вкладником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, перерахувавши майже 1 млрд грн. Як повідомила прес-служба банку, за останні 3 роки обсяг відрахувань банку до Фонду зріс утричі – з 301,29 млн грн до 938,47 млн грн.

«Із моменту заснування Фонду гарантування вкладів ми перераховуємо в нього найбільші внески, – зазначив Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Розмір внеску кожного банку визначається обсягом вкладів населення, а в цьому році ПриватБанк залишається лідером довіри вкладників». ПриватБанк завершив 2014 рік із чистим прибутком у розмірі 749 млн грн, причому робота банку була прибутковою протягом усіх 4 кварталів минулого року. Активи ПриватБанку за результатами 2014 року становили 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік зріс на 13,2% – до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках в банку коштів клієнтів із початку 2014 року збільшився на 6% – до 141,3 млрд грн.

Один з найбільших роботодавців України

Важко переоцінити значимість ПриватБанку як роботодавця на українському ринку праці. Сьогодні в ПриватБанку працює понад 35 тис. чоловік. ПриватБанк – соціально відповідальний банк (приймає на роботу інвалідів – 4% із загальної кількості співробітників). Співробітники банку отримують зарплату в середньому на 10% більшу, ніж їх колеги в інших банках. До того ж ПриватБанк надає своїм співробітникам повний соціальний пакет, щорічну оплачувану відпустку на 24 календарних дні, систему пільгового кредитування, участь у програмі недержавного пенсійного фонду, пільгові путівки на відпочинок для дорослих і дітей.

ПриватБанк навчає фінансовій грамотності

ПриватБанк не тільки сам постійно навчається чомусь новому, але й з радістю ділиться своїми знаннями з клієнтами. В банку діють освітні програми, в яких кожен може знайти щось цікаве для себе. ЮніорБанк навчає школярів фінансовій грамотності та програмуванню. Топ-менеджери ПриватБанку проводять бізнес-семінари для підприємців, керівників організацій та навіть пенсіонерів, де діляться своїм досвідом та навчають сучасному банкінгу. На плазмових екранах у відділеннях транслюються навчальні ролики з фінансовими споживчими порадами, наприклад, як розрахуватися банківською карткою в Інтернеті.

ПриватБанк займається благодійністю

ПриватБанк – соціально відповідальний банк. В банку працює власний благодійний фонд «Допомагати просто», який регулярно допомагає дитячим будинкам і школам-інтернатам, онкохворим дітям, постраждалим від стихійних лих чи терактів, опікується воїнами АТО та допомгає їхнім родинам. Усі бажаючі можуть зробити благодійний внесок на будь-яку суму через касу ПриватБанку, банкомат або Інтернет-банк Приват24.

ПриватБанк – зелений банк

У жодному іншому банку України не діє стільки програм із захисту оточуючого середовища! Увесь документообіг у банку електронний, тому тут практично не використовується папір. В банку працює екологічна технологія інкасації. Щороку ПриватБанк проводить суботники, стати учасником якого можуть усі бажаючі. Сьогодні банк обслуговує 14,6 млн індивідуальних клієнтів і 334 тис. корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працюють 2 434 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!