Стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання

23.03.15, 18:00

Однією із значущих подій бібліотечного життя є Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який щорічно відбувається в перший місяць весни.

В нашій області урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання «Дивовижний світ казки» відбулося в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. А.П.Гайдара. Веселе, гамірне дійство зібрало у бібліотеці наймолодших жителів міста. Це черговий подарунок читачам від працівників відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів та учасників бібліотечної студії «АРТ- СВІТ». Крім того на юних читайликів очікували різноманітні конкурси, загадки, забавки, зустрічі з улюбленими персонажами відомих дитячих літературних творів і, звичайно, знайомство з новими, яскравими книгами, які охоче поділилися зі своїми секретами! Це дійство дало старт ряду заходів, присвячених книзі, які пройдуть у всіх районних, міських бібліотеках області, що обслуговують дітей. Це будуть різноманітні за тематикою заходи: літературні аукціони, мандрівки, вітальні, вечори, презентації…
Тиждень має на меті ознайомити дітей з кращими зразками української та світової літератури, створення позитивної мотивації до читання. Протягом тижня юні користувачі отримають багато корисної інформації, здійснять своєрідну мандрівку до неосяжного всесвіту цікавих та корисних книжок.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!