На Кіровоградщину продовжують прибувати ‪переселенці‬

15.04.15, 16:00

За минулий тиждень з Криму прибули ще 5 осіб, зі сходу - 64 особи. Про це під час апаратної наради повідомила заступник годови Кіровоградської ОДА Віта Атаманчук. Зокрема, із Донецької та Луганської областей до нашої області перебралися 64 особи, з окупованого Криму – п'ятеро.


Також цієї суботи у Кіровоград приїздять представники керівництва міжнародного благодійного руху "Армія Спасіння". Ця релігійно-філантропічна організація, заснована у 1865 році у Лондоні, нині поширила свою діяльність майже на увесь світ. Протягом останнього року робота "Армії Спасіння" в Україні та на Кіровоградщині багато в чому зорієнтована на потреби внутрішньо переміщенних осіб. Представники керівництва організації нині проводять моніторинг ситуації, в якій перебувають переселенці у Харкові, Дніпропетровські, інших містах. Побувають вони і на Кіровоградщині.


У суботу у приміщенні кіровоградського відділення "Армії спасіння" відбудеться і майстер-клас за участі переселенців - з практик ручної роботи, - який проводе громадська організація "Турбота" за кошти, надані у рамках суб-гранту від ГО "Фундація прав людини" - за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва "Black Sea Trust". Тренінг проведуть майстрині студії "Мир Креатива" Варвара Діордієва та Ірина Чорна.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!