Державтоінспекція Кіровоградщини долучилась до всеукраїнського Тижня Добрих Справ

16.04.15, 10:00

З 12 по 19 квітня в Україні проходить Тиждень Добрих Справ, ініційований молодіжною організацією «Гілель». Мета цієї щорічної соціальної ініціативи — привернути увагу громадськості до тих, хто потребує допомоги, а також просто подякувати людям, яким у повсякденній метушні ми часто забуваємо сказати прості слова вдячності.

Цього року організатори спробують привернути увагу українців до людей, чию роботу часто недооцінюють: медсестер і пекарів, прибиральників і водіїв, представників інших важливих професій.

Протягом тижня всі ті, кому хотіли подякувати, отримуватимуть подарунки та сюрпризи від волонтерів молодіжного центру «Гілель» в найнесподіваніші для них моменти. Куратори проекту вважають, що таким чином ці люди зможуть відчути себе важливими і потрібними, а оточуючі стануть більш уважними та ввічливими.

Цього року ця щорічна акція розпочалась із Києва із міжнародного аеропорту «Бориспіль», яка пройде цього разу під гаслом «Лети, Добро!.

Традиція проведення щорічного «Дня Добрих Справ» народилася в Ізраїлі в 2007 році з ініціативи організації «Руах Това». У 2010 році проект завдяки «Гілель» прийшов в Україну, де з 2013 року акція, що трансформувалася в «Тиждень Добрих Справ», проходить у дев’яти найбільших містах України.

Хоча Кіровоград порівняно і не дуже велике місто, проте місцеві волонтери за активної участі Державтоінспекції області долучилися до проведення всеукраїнської благодійної акції.

13 квітня працівники Державтоінспекції Кіровоградщини спільно з учнями кіровоградських шкіл та представниками кіровоградського обласного благодійного общинного єврейського центру «Хесед Шломо» на площі Героїв Майдану в обласному центрі вирішили подякувати дисциплінованим водіям за безпечний дорожній рух, а також привернути увагу всіх інших громадян до дотримання правил, адже із сьогоднішнього дня на Кіровоградщині завершуються весняні шкільні канікули.

Водії та пішоходи були приємно здивовані словами подяки на свою адресу. Емоції переповнювали всіх: учасників акції та учасників дорожнього руху. Останні запевнили, що не порушуватимуть правила і в подальшому, та подякували дітлахам за добрі слова.

Безпеку дітей під час проведення профілактичного заходу забезпечували інспектори дорожньо-патрульної служби взводу ДПС відділення ДАІ з обслуговування м. Кіровограда.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!