Долаючи лідерів

19.04.15, 12:00
Фото - fc.ternopil.ua
Фото - fc.ternopil.ua

Ще задовго до матчу 22-го туру між «Тернополем» і «Зіркою» можна було передбачити, що для кіровоградців він буде нелегким. Після розгромної поразки господарів у попередньому турі від «Гірника-Спорт» (0:4) тернополяни були спраглі реваншуватися в очах уболівальників. А ще господарі не полишали надії віддати борг за принизливу поразку у першому колі в Кіровограді. Тоді наші футболісти перемогли 5:1. На користь господарів був ще один аргумент - червоно-жовті в Тернополі грали без свого керманича Сергія Лавриненка, який через хворобу не зміг бути з командою.

Та це не допомогло колективу Василя Івегеша. Певне, гравці «Зірки» самі не очікували, що зуміють не лише повезти з Тернополя три очки, а ще й здобути другу поспіль розгромну перемогу з ідентичним рахунком 4:1. Ця вікторія «Зірки» стала другою над командою в провідної четвірки чемпіонату після зимового міжсезоння.

Фото - fc.ternopil.ua
Фото - fc.ternopil.ua
Господарі мали відкривати рахунок після пострілу Віталія Богданова. Його гарматний удар прийняла на себе штанга. Згодом тернополяни досягли свого, забивши на 35-й хвилині. Сергій Атласюк зробив рахунок 1:0 після успішного розіграшу кутового. Цей гол став першим, забитим «Зірці» з гри у весняній частині чемпіонату України. Два попередні рази суперники вражали наші ворота лише з пенальті. До перерви червоно-жовті не лише зрівняли рахунок, а навіть вийшли вперед. Спочатку Григорій Баранець на 40-ій хвилині результативно замкнув флангову подачу Андрія Бацули, а за дві хвилини невтомний Олексій Чичиков покращив свою статистику 10-м взяттям воріт суперників у нинішньому чемпіонаті. Наші футболісти заробили кутовий після подачі якого Максим Ковальов скинув на Чичикова і нападник «Зірки» оформив свій п’ятий поспіль гол у весняній частині чемпіонату.

Підопічні Василя Івегеша після перерви відчайдушно намагалися відігратися, але нічого небезпечного наші футболісти їм створити не давали. Лиш встигли нечисленні глядачі тернопільського міського стадіону сісти на підмочені дощем трибуни, як гості, діями яких на полі керував помічник Сергія Лавриненка Валерій Шаповалов і спортивний директор клубу Самір Гасанов, порадували втретє. Артем Щедрий, отримавши пас з центра поля від Владислава Лупашка, втік від опікунів і влучно пробив, не залишивши шансів воротарю «Тернополя» Сергію Чернобаю.

Муніципали намагалися використовувати притаманну їм тактику – далекими подачами, вкиданнями у боротьбу та стандартними положеннями, але «Зірка» добре вивчила своїх суперників і до такого перебігу подій була готова, вчасно нейтралізовуючи задуми господарів. А під завісу гри кіровоградці відзначилися вчетверте: скориставшись неузгодженими діями тернопільських оборонців, Ігор Загальський, незадовго перед тим вийшовши замість Григорія Баранця, вчетверте переправив м’яча у сітку воріт тернополян.

Гравці «Зірки» виконали поставлені тренерським штабом задачі, повністю переграли своїх суперників і здобули п’яту поспіль заслужену перемогу.

«Тернопіль» - «Зірка» (Кіровоград) - 1:4 (1:2).

17 квітня 2015 року (п’ятниця). Початок матчу о 18:00. Тернопіль. Міський стадіон м. Тернопіль. 1500 глядачів. +10 С. Чемпіонат України, перша ліга. 22-й тур.

Арбітр: Новохатній Володимир (Київ).

Асистенти арбітра: Клименко Тарас (Київ), Сухомлинов Владислав (Київ).

4-й арбітр: Кальонов Олександр (Львів).

Спостерігач арбітражу: Біць Мирон (Львів).

«Тернопіль»: 12. Чернобай Сергій, 7. Курило Ігор, 4. Атласюк Сергій (23. Дорі Артур, 85), 5. Клекот Степан, 2. Соколовський Юрій (14. Дубчак Андрій, 58), 8. Кондзьолка Андрій (к/к), 9. Кіцак Олександр (15. Гаврилюк Роман, 54), 20. Волошинович Ростислав, 14. Кушецький Ігор (11. Полянчук Сергій, 77), 17. Богданов Віталій, 16. Семенець Богдан.

Запасні: 77. Русан Сергій, 19. Кривий Тарас, 6. Луцик Руслан.

Головний тренер: Івегеш Василь.

«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Допілка Олег (к/к), 8. Лупашко Владислав, 9. Щедрий

Артем (4. Мостовий Андрій, 68), 11. Бацула Андрій, 16. Баранець Борис, 18. Кучеренко Олександр, 22. Баранець Григорій (21. Загальський Ігор, 83), 55. Ковальов Максим, 77. Чичиков Олексій (20. Фатєєв Дмитро, 90), 99. Локтіонов Роман (50. Акименко Олександр, 77).

Запасні: 41. Льопка Роман, 5. Бочкур Роман, 17. Кривошей Єгор.

В. о. головного тренера: Лавриненко Сергій.

Голи: 1:0, Атласюк Сергій (35); 1:1 Баранець Григорій (40); 1:2, Олексій Чичиков (42); 1:3 Щедрий Артем (57); 1:4, Загальський Ігор (88).

Попередження: Кіцак Олександр (9), Баранець Борис (44), Семенець Богдан (66), Гаврилюк Роман (75).

Прес-служба ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!