"Олімпійські ігри" в Дендропарку

05.05.15, 14:00

Вихідного дня 4-го травня всі сподівання батьків виспатись перед трудовими буднями розбились вщент, адже їх дітлахи наполягали на скорішому візиті по Дендропарку.

Адже за ініціативи голови наглядової ради «Корпорації XXI Століття» ранок у Дендропарку почався з ігрової програми «Олімпійські Ігри у Дендропарку», на якій малеча веселилась досхочу. Продовжився запал дітлахів на дискотеці з мильними бульбашками.

І, знов, цікаві вікторини, спортивні двобої, командні ігри наввипередки, інтелектуальні розваги для допитливих запанували на сцені з новою вируючою силою під веселий гомін дітей.

Враховуючи численні бажання найбільш активних дітлахів Дендропарк підготував для них квест! Командний дух в суміші з боротьбою за перемогу панував цього дня просторами Дендропарку.

Вісім перешкод мали пройти дітлахи, які виявили бажання випробувати свої сили на точках: «Веселий стрибунець», «Питання з цікавинкою», «Спортивна вікторина», «Естафети», «Склади слово», «Відчуй себе баскетболістом», «Відомі спортсмени», «Круть-верть».

Відтепер можна з гордістю сказати, що у Дендропарку розпочато марафон дитячих розваг!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!