Софія Волкова стала "Міс Педагогічний Ліцей-2015"

08.05.15, 14:00

П’ятий щорічний конкурс «МІС ПЕДАГОГІЧНОГО ЛІЦЕЮ» пройшов 7-го травня у гостинному актовому залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. І зала, до речі, була повна по вінця, бо шоу проходило напрочуд цікаво, яскраво і динамічно!

Перший конкурс - "Знайомство", - супроводжувався фото дівчат у вбранні із національним колоритом. Фотосесію було зроблено заздалегідь, тож дефіле дівчат тільки підкреслило той шарм і почуття, яке кожна з них вклала у створення свого образу. Фото можна подивитися за посиланням.

Цього року у конкурсі взяли участь: 1. Мутнова Анна, 11 філологічний-1 клас 2. Стрелець Валерія, 11 філологічний-2 клас 3. Пузікова Тетяна, 11 фізико-математичний клас 4. Кудрявцева Валерія, 10 філологічний-2 клас 5. Волошинова Тетяна, 10 фізико-математичний клас 6. Гавриленко Юлія, 10 правовий клас 7. Касьяненко Аліна, 11 правовий-2 клас 8. Саідова Марія, 10 філологічний-1 клас 9. Попович Юлія, 10 клас української філології 10. Волкова Софія, 11 правовий-1 клас.

Протягом конкурсів десять учениць комунального закладу «Педагогічний ліцей Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» доводили глядачам і журі, що саме вони були гідні отримати почесне звання «Міс Педагогічного ліцею» у 2015 році. Серед завдань, які стояли перед учасницями, були самопрезентація та демонстрація сценічної майстерності, а також чимало інших викликів.

Родзинка, якою конкурс "Міс Педагогічного ліцею" відрізнявся від інших конкурсів краси у нашому місті, завжди є демонстрація дівчатами-конкурсантками таланту - вокального, хореографічного, театрального. І якщо минулого року серед номерів, що їх презентували школярки, було кілька досить слабких, то цього разу у журі подих перехоплювало щоразу, коли на сцені з'являлася наступна учасниця.

Цікавим конкурсом була і демонстрація вбрання виготовленого власноруч з оригінальних матеріалів. Тут обмежень для фантазії просто не було! До речі, дівчата знову часто обирали жовто-блакитні тони для суконь, а ідеї різнилися - від сукні із парасольки та тепло-ізоляційних матеріалів - до сукні із куклами барбі, нашитими на спідницю, щоб підкреслити - стандарти краси, визнані у світі моди, застаріли, і їм на зміну приходять нові!

Наприкінці був конкурс «Інтерв’ю», під час якого дівчата відповідали на питання - без підготовки, експромтом, а також традиційне дефіле у вечірніх сукнях

Організатором заходу став комунальний заклад «Педагогічний ліцей Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», керівництво якого основною метою конкурсу вбачає розвиток культури, краси, гармонії та вдосконалення особистостей, популяризації творчих сил молоді.

Переможницею конкурсу "Міс Педагогічний Ліцей" цього року стала Софія Волкова. Титул "Перша віце-міс" отримала Валерія Стрелець, титул "Друга віце-міс" - Юлія Попович, а титул "Третя віце-міс" - Анна Мутнова.

На сайті "Тусовка" тривало Інтернет-голосування за дівчат в якому перемогла Юлія Попович. Саме її фото, в якості призу, буде надруковано на біг-бордах у місті Кіровоград - у рамках проекту "Журналістська Школа Здоров'я", що його реалізує на Кіровоградщині громадська організація "Прес-клуб" за підтримки Благодійного Фонду “Здоров’я жінки і планування сім’ї" на кошти Агентства США з міжнародного розвитку/USAID.




  • Софія Волкова, фото - Зоя Богдашова

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!