Господарі породистих собак з усієї країни відзначили День перемоги у Кіровограді

09.05.15, 16:00

У День перемоги на кіровоградському стадіоні АРЗ пройшла чудова масштабна виставка собак - Сертифікатна виставка собак всіх порід ранга САС "Україна-центр-Кіровоград-2015", яку організував Кінологічний Союз України ( сайт КСУ у Кіровограді).

Участь у виставці взяли представники багатьох областей України - ведучий сказав, що навіть клуб кінологів із міста Донецьк, через усі блокпости та фактично під обстрілами, привіз собак на виставку.

У рамках загальної демонстрації собак, проходила також монопородна виставка для власників породи cхідно-європейска вівчарка, виставка ягдтерьерів - VI Чемпіонат Клубу, а ще - Клубна виставка ВКОП ранга ЧК (кавказька, середньоазіатська вівчарка). У цих номінаціях традиційно сильно представлений і Кіровоград.

Редакція сайту "Тусовка" теж зробила свій внесок у справу організації виставки - за день до відкриття ми випадково зустріли ведучого виставки - пана Ігоря, - якого GPS завів замість вулиці Полтавської у нетрі Балки, і провели аж до стадіону АРЗ, щоб він, разом зі звуковим обладнанням для заходу, потрапив туди, куди прямував.

У складі журі виставки були знані і шановані не тільки в Україні, але й у Європі спеціалісти - Овоц Ю.В.Судья FCI (All - rounder), Агафонова Е., Оніщенко Г., Перегуда Е. (всі троє - Україна), а також Jenni Schroder та Klaus Schulz (обоє - Германія). Суддями були і Береза В. та Оніщенко Г. (обоє - Україна).




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!