Відбувся благодійний пробіг «Шлях розуміння, єдності та допомоги»

18.05.15, 16:00

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» більше 10 років опікується людьми, яких торкнулася епідемія ВІЛ\СНІДу. З огляду на це, до Всесвітнього дня пам'яті людей, які померли від СНІДу, за підтримки Кіровоградської Обласної Державної Адміністрації, працівники КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ» провели благодійний пробіг «Шлях розуміння, єдності та допомоги».
Всі охочі стартували з площі Героїв Майдану і біжали до Фортечних Валів. Після пробігу кожний міг взяти участь у безкоштовному та анонімному тестуванні на ВІЛ. Також як символ пам’яті про людей, які померли від СНІДу, у небо були запущені повітряні кульки.

Всі кошти, зібрані під час заходу, буде направлено на функціонування дитячої кімнати денного перебування дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ\СНІДу.

Захід відбувся за сприянням Кіровоградської ОДА, Кіровоградської міської Ради, Управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА, Управління освіти Кіровоградської ОДА та Управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!