Військові відеоуроки для молоді презентували на Кіровоградщині

29.05.15, 12:00

Днями у Піщанобрідському аграрному ліцеї (Добровеличківський район) в рамках військового проекту «Любиш Україну – вчись перемагати!» відбулася презентація військових відеоуроків «Ми переможемо!».

Диски виготовлені і поширюються за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна, благодійного фонду «Добротвір» та громадської організації «Спільна Дія». Відеоуроки розраховані на молодих людей, вчителів, усіх небайдужих українців. Комплект складається з диску про основні види озброєнь та української військової техніки, диску-уроків з надання медичної допомоги на полі бою та диску з українськими військовими маршами та піснями. За словами народного депутата України Станіслава Березкіна, рік тому в районах області було розпочато військове навчання під гаслом «Любиш Україну – вчись перемагати!».

«Понад 2000 дітей було охоплено лікнепом. Ми побачили наскільки важливо для дітей та молоді навчитися захищати свій дім, свою сім'ю, свою батьківщину. І от саме тому в допомогу школі та вищим навчальним закладам разом з громадськими організаціями, військовими експертами я розробив серію відеоуроків з основ військової підготовки. Ці диски, сподіваюсь, допоможуть освітянам під час проведення уроків «Захист Вітчизни», - зазначив народний депутат. Про важливість і своєчасність військових відеоуроків та проект «Любиш Україну – вчись перемагати» говорили педагоги.

Вчитель предмету «Захист Вітчизни» Помічнянської ЗОШ ім. Героя України Євгена Березняка Олег Горбачов зауважив, що така навчальна дисципліна потребує навчальних посібників на практичної складової. «Без посібників, без автоматів та військових ігор сьогодні не обійтися», - сказав вчитель. Один з важливих напрямків, над яким вирішено працювати – це навчання молоді азам військової справи та вмінню надавати первинну медичну допомогу під час ведення бойових дій. Це те, що дійсно може врятувати життя українців. Не менш важливим для підтримки бойового духу є хороша пісня. Тож окремий диск містить пісні козацькі, пісні повстанські, стрілецькі та пісні, народжені у зоні АТО.

Відеоуроки виготовлені на дисках тиражем три тисячі екземплярів. Навчальні заклади Кіровоградщини можуть замовити відеоуроки «Ми переможемо», залишивши заявку на електронній пошті: info.sb@ukr.net, телефон +38 (0522) 35-71-30



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!