Бібліотекарі відвели кіровоградців у "Казковий світ дитинства"

03.06.15, 10:00

У перший день літа відзначається чудове свято – Міжнародний день захисту дітей. Працівники обласної бібліотеки для дітей ім. А. П. Гайдара підготували для маленьких кіровоградців та їхніх батьків цілу програму культурно-розважальних заходів. Заходи розпочалися на майданчику перед бібліотекою театралізованим дійством «Казковий світ дитинства», під час якого всі від мала до велика мали можливість повеселитися, поспілкуватися з веселими клоунами, казковими та літературними персонажами, а також разом з ними сфотографуватися на згадку.

Потім було проведено серію креатив-майстерок: з боді-арту обличчя «Щасливе дитинство», для любителів мистецтва оригамі «Чарівна фіалка» та «Оригінальні гумові браслети для модників та модниць». Програму продовжило «Свято дружби або Різнокольорові долоньки друзів», яке навчило дітей вибирати собі друзів і бути справжнім другом для інших. Разом з казковими героями діти взяли участь у дитячому концерті та ігровій програмі, виготовили пейзаж та гірлянди з кольорових долоньок, створили «Дерево дружби».
Для тих, хто любить читати і бажає позмагатися в ерудиції, було проведено конкурсно-розважальну програму «Зростаймо з книгою», яка складалась з декількох конкурсів: літературна мозаїка «Впізнай героя», смачний бліц-турнір «Назви автора» та інтелектуальний спринт «Юні ерудити». Завершили святкову програму майстер-класи для всіх охочих: з плетіння патріотичного браслету «З любов’ю до України» та з виготовлення листівок «Кольорове літо».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!