Зустрічайте переможців конкурсу «Енергонезалежна Україна очима дітей» від UDEN-S!

03.06.15, 14:00

З радістю повідомляємо про завершення всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Енергонезалежна Україна очима дітей» від UDEN-S! До вашої уваги наші юні номінанти!

З 15 квітня по 20 травня тривав всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Енергонезалежна Україна очима дітей» від українського виробника енергозберігаючих обігрівачів ТМ UDEN-S. У ньому могли прийняти участь діти віком до 12 років, які проживають на території України.

Хоча цього року ми проводили конкурс вперше, це не завадило йому здобути популярності на теренах нашої країни. Малюнки ми отримували електронкою, поштовими відправленнями, кур’єрською доставкою, їх приносили до офісу батьки, вчителі, самі дітки. У конкурсі прийняли участь 45 чудових, дуже змістовних та теплих робіт талановитих дітей із різних куточків України. Варто відзначити, що навіть по завершенні прийому малюнків вони продовжували надходили, та, на жаль, умови конкурсу не дозволили нам їх розмістити. Тримаючи кожну художню роботу в руках, дійсно відчуваєш старання та шалену позитивну енергетику кожної дитини, розумієш посил, який вона хотіла донести нам. Всі без винятку роботи надзвичайно ідейні, яскраві, деякі навіть не по-дитячому глибокі та серйозні.

Та досить слів, знайомтеся, нарешті, з маленькими та водночас такими дорослими учасниками нашого конкурсу:

Тимофій Чернов, Ангеліна Вінницька, Діана Лук'янчук, Богдан Соболь, Єлисавета Сафонова, Олена Федченко, Олеся Пич, Єлизавета Назаренко, Аліна Плющ, Мілена Лобко, Валерія Живицька, Валерія Мічкур, Ольга Друкова, Артем Баранчук, Анастасія Кухаренко, Артем Приймак, Анастасія Ксенофонтова з міста Кіровограда; Кіра Стебакова та Лада Неклюдова з міста Дніпропетровська; Артем Соболевський, Катерина Матюша, Діана Рідько, Дарія Дяченко, Максим Филь, Максим Хлипа, Стелла Димарець з міста Золотоноші Черкаської області; Анастасія Вашека з міста Києва; Олексій Долинний з міста Тернополя; Олександр Штільгойз з міста Житомира; Олексій Фадькін з міста Дружківка Донецької області; Андрій Ткач з міста Миколаєва; Оксана Івасюк, Надія Михайлікова, Віталіна Романюк, Надія Гарасим’юк, Ольга Воротняк, Іванна Буряк, Роксолана Миронюк, Яна Цикаляк із селища Кути Івано-Франківської області; Дмитро Дегтяр з міста Харкова; Катерина Прядко з міста Краматорська; Марійка та Соня Чемерис з міста Вінниці; Діана Гісь з міста Луцька.

Усі конкурсні малюнки дивіться у нашому альбомі наFacebook.

Отже… За умовами конкурсу ми маємо двох переможців!

У номінації «Маленький улюбленець публіки», якого обирали користувачі Facebook шляхом голосування (лайків), переміг шестилітній Андрій Ткач з міста Миколаєва зі своїм малюнком "Мій майбутній екологічний дім" (197 лайків).

Щиро вітаємо Андрія! Андрій отримує дизайнерський обігрівач UDEN-S із зображенням Міньйонів та диплом переможця конкурсу.Друге місце за кількістю лайків посіла Єлисавета Сафонова з міста Кіровограда (161 лайк), якій всього 1,1 рочки. А третє – шестилітня Діана Лук’янчук з міста Кіровограда (72 лайки). Вітаємо! Ці дітки отримують дипломи учасників конкурсу.

У номінації «Юний художник UDEN-S» переможця обирало журі UDEN-S.

Чесно кажучи, нелегка це справа – судити малюнки дітей, обираючи найкращого, та недоспані ночі :) й літри випитої кави :) таки дали результат. Зустрічайте лідера – малюнок "Зелена Україна" одинадцятирічної Катерини Прядко з міста Краматорська. Вітаємо Катерину!

Катерина отримує дизайнерський обігрівач UDEN-S із зображенням Олафа і Свена та диплом переможця конкурсу.

Друге місце журі віддало... Діані Лук’янчук із міста Кіровограда! Так, цей малюнок відзначили не тільки читачі нашої сторінки на Facebook, а й співробітники UDEN-S.

А третє місце – також кіровоградцю Артему Баранчуку. Вітаємо!

І.... сюрприз! Фантазія та майстерність цих двох учасників настільки сподобались нашому журі, що вони вирішили також відзначити їх цінними призами. А якими саме –дізнаєтеся зовсім скоро :).

Любі художники! Ви дуже талановиті, здібні, перспективні! Ми дякуємо всім вам за участь у конкурсі. Нам надзвичайно приємно, що ви відгукнулися на заклик і так душевно виконали ці художні роботи, вклали у них крихітку свого серця. Не зупиняйтеся на цьому! Розвивайте свої таланти, і нехай кожна ваша наступна робота буде кращою від попередньої. Не забувайте про нас – запрошуємо вас до участі у конкурсі наступного року!

Шановні батьки, вчителі, вихователі! Ви маєте пишатися своїми дітьми. А ми пишаємося вами – небайдужими до розвитку, навчання, пізнання ваших малюків.

Ще раз вітаємо переможців! Сподіваємося, що нашу країну чекає саме таке гарне та тепле майбутнє, як на ваших світлих малюнках.

З повагою, Людмила Заболотня
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю UDEN-S

тел.: 066 903-20-77



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!