​Кіровоградці взяли курс на Францію!

15.06.15, 12:00

Вже кілька років поспіль Благодійний Фонд Бориса Колеснікова проводить конкурс «Авіатор» за напрямом «Освіта та наука». У рамках конкурсу Фонд щорічно надає можливість групі кращих студентів профільних вищих навчальних закладів, які готують фахівців авіакосмічної галузі в Україні, відвідати Міжнародні авіакосмічні салони (Farnborough International Airshow у Великобританії і Paris Airshow Le Bourget у Франції).

У цьому році курсанти Кіровоградської льотної академії НАУ вперше вирішили взяти участь у цьому цікавому проекті. Треба відзначити, що зареєструвалися для участі в конкурсі майже 2000 охочих з НАУ і ХАІ, а кіровоградців із КЛА НАУ було всього п'ятеро. Однак, наші хлопці були налаштовані більш ніж рішуче - протягом всіх етапів вони добре відповідали на питання стосовно авіації, писали есе і здавали тести з авіаційної англійської, розкривали свій творчий потенціал і демонстрували знання про авіацію.

Всередині березня у Національному авіаційному університеті відбувся фінал всеукраїнського конкурсу «Авіатор 2015». Понад сто конкурсантів, які дійшли до фіналу, виступили перед членами журі та захистили свої презентації на тему «Авіація в моєму житті». До складу журі входили директори українських аеропортів, представники міжнародних авіакомпаній та директор благодійного Фонду Бориса Колеснікова. Вони оцінювали оригінальність робіт студентів, їх вміння презентувати себе, швидко та ємко відповідати на запитання членів журі.

Ось як коментує момент оголошення підсумків керівник нашого курсантського самоврядування та ініціатор участі курсантів у цьому конкурсі, Олександр Коновалов: «Перемогти, звичайно, дуже хотілося. Але й сама участь у конкурсі стала справою цікавою і корисною для кожного конкурсанта. Ми багато працювали над своїм самовдосконаленням. При цьому настільки відчували себе єдиною командою, що і про перемогу мріяли таку, щоб «одна на всіх». Коли зрозуміли, що перемогли всі кіровоградські курсанти - радості не було меж. Якби хтось із нас залишився «поза бортом »- радість перемоги кожного не була б настільки повною!».

У червні всі 108 переможців конкурсу вирушили на Міжнародний авіасалон Ле-Бурже у Франції. Крім того, що хлопці побачать останні досягнення світового авіапрому і познайомляться з кращими світовими фахівцями галузі, вони ще прогуляються по Парижу та побачать Діснейленд. Благодійний Фонд Бориса Колеснікова бере на себе всі витрати на майбутню поїздку. Вітаємо кіровоградців Артура Юшкова, Олександра Мацкайло, Ігоря Батяшова, Олександра Коновалова та Вадима Дорохова з перемогою! Чекаємо фоторепортажів і захоплюючих розповідей про поїздку і бажаємо так само впевнено рухатися до інших своїх життєвих цілей!!!

джерело - Центр громадських зв’язків КЛА НАУ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!