Сумка в стилі печворк: від ідеї до досконалості

19.06.15, 14:00

Здавалося б, так просто - взяти клаптики яскравої тканини, скласти докупи, зшити нитками - і ось готовий виріб... А от і ні! Це потребує праці та фантазії, а отже і учасники студії «фАРТ», що діє при бібліотеці імені Бойченко, не один день працювали над виготовленням сумки в стилі печворк (з клаптиків тканини).

Під час майстер-класу Любов Іванівна Аляскіна зробила акцент на оздобленні та підкладці виробу. Майстриня порадила, яку тканину краще брати на підкладку, як її правильно пришити, як оформити ручки та застібки.
Гостя розповіла, про оздоблення виробу різними видами стібків і декоративних квітів, докладно зупинилась на виготовленні аксесуарів «в тон» – гаманця, косметички, футляру для окулярів тощо. Після того, як виріб буде зібрано і зшито, його обов’язково варто випрати і ваша сумка готова.
Тепер Ви можете сміливо братися до виготовлення сумок, які подаруєте друзям. Наступне засідання студії творчого настрою «фАРТ» відбудеться 21 червня о 12 годині дня. Запрошуємо всіх бажаючих на безкоштовний майстер-клас по виготовленню квітів з бісеру від майстрині Галини Миколаївни Костюк.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!