“Карамельне літо” для юних кіровоградців

20.06.15, 14:00

Увага! Акція для всіх солодкоїжок! ЮніорБанк та мережа кондитерських магазинів “Карамелька” запрошують усіх кіровоградців від 6 та 16 років прийняти участь у акції “Карамельне літо”.

Юні кіровоградці, які в період з 10.06 - 15.07.2015 здійснять найбільшу кількість транзакцій по карті Юніора в магазинах “Карамелька”, стануть переможцями та отримають подарункові сертифікати на суми 500грн, 300грн, 150гр, відповідно до зайнятих місць, а ще - скуштують смачнючий торт.

“Ми запрошуємо усіх, хто обожнює солодощі та бажає стати власником подарункових сертифікатів і отримати величезний торт на 10 кг, до участі у акції, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Аби стати її учасником, чи навіть щасливим переможцем, слід здійснити що найбільшу кількість покупок у будь-якому з магазинів мережі “Карамелька” за допомогою картки Юніора. А ще ЮніорБанк запрошує кожної п”ятниці о 15.00 усіх юних кіровоградців віком від 6 до 16 років для участі у БізнесКвесті”.

Не слід засмучуватись тим, хто ще не має картки Юніора. ЇЇ можна безкоштовно оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Для того, щоб стати справжнім юніорм та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.

Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!