Агенти чистоти зібралися у бібліотеці

23.06.15, 12:00

Протягом останніх двох тижнів, в рамках літньої оздоровчої кампанії Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка, бібліотекарі відділу сприяння технічній творчості молоді працювали над підготовкою справжніх знавців екології.

Еко-годину «Помічники Чепурика» відвідали учні ЗОШ №4, ЗШ №7, СЗШ №14, спеціальної загальноосвітньої школи №1 та Первозванівської ЗОШ. Захід, що розрахований на молодших відвідувачів літніх дитячих майданчиків, побудований на діалогах, завданнях, інтерактивних іграх та переглядах мультфільмів.

В процесі спілкування відвідувачі дізнавалися про те, що таке екологія, якої шкоди людина завдає природі та чим це загрожує у майбутньому. Юні школярі з радістю виконували завдання із сортування сміття на швидкість. Учні залишилися під враженням від статистичних даних та прийшли до спільного висновку, що чисте майбутнє – це справа кожного.

Бути агентом чистоти – це не лише звання, а й особистий обов’язок дотримуватись правил чистоти. Сподіваємось, що отриманні знання в бібліотеці стануть корисними і за її межами, а почесне звання «агент чистоти» учні збережуть на все життя!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!